Ericsson va livra servicii de administrare a retelelor pentru UPC Ungaria


Ericsson managed services

  • Contract pe 5 ani pentru gestionarea operatiunilor din teren ale UPC Ungaria
  • Primul contract de servicii de administrare a retelelor incheiat de Ericsson in Ungaria

UPC, cel mai mare operator de cablu si telecomunicatii din Ungaria, a semnat un contract de servicii de administrare a retelelor cu Ericsson pentru gestionarea operatiunilor din teren si servicii de mentenanta. Capabilitatile tehnice si experienta Ericsson ca lider global in servicii de administrare a retelelor va permite companiei UPC sa livreze clientilor sai experiente cea mai buna calitate.

Datorita contractului incheiat cu UPC Ungaria, Ericsson isi va extinde capabilitatile in servicii de administrare a retelelor pentru companiile de cablu si isi va consolida pozitia pe piata din Europa Centrala. Timp de 5 ani, Ericsson va fi responsabil pentru activitatile din teren ale retelei UPC, acesta fiind si primul contract pentru servicii de administrare a retelelor semnat de companie in Ungaria.

„Intr-o era digitala aflata in continua schimbare, ne alegem parteneri atat companii locale, cat si companii multinationale, pentru a fi siguri ca oferim mereu experiente de cea mai buna calitate clientilor nostri”, a spus Severina Pascu, Director General al Liberty Global pentru Regiunea Europa Centrala si de Est. „Ericsson ne poate furniza expertiza ce ne va permite sa ne imbunatatim modul in care le oferim clientilor nostri servicii inovatoare.”

„Cu parteneriate in peste 100 de tari din intreaga lumea, Ericsson are o experienta vasta in contracte dedicate serviciilor de administrare a retelelor si vom folosi aceste capabilitati pentru a livra cele mai bune solutii potrivite nevoilor UPC Ungaria,” a mentionat Gabor Ery, CEO Ericsson Ungaria. „Suntem entuziasmati sa contribuim la imbunatatirea calitatii retelei UPC cu ajutorul tehnologiile noastre de ultima generatie precum „Analytics”, solutii pentru care centrul nostru cercetare si dezvoltare din Budapesta detine competente unice in domeniu.”

23 Ocotmbrie 2015 – Ericsson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.