eMAG a deschis primul Apple Shop din Romania


DSC00594            Ieri seara in cadrul unui eveniment de presa (inceput cu o intarziere considerabila, da, nici dupa mai bine de 4 ani nu m-am obisnuit ca sfertul academic de Bucuresti sunt de fapt 3 sferturi), Iulian Stanciu, CEO eMAG a anuntat deschiderea primului Apple Shop din Romania pe 18 spetembrie.

Cum bine stiti sunt de ceva timp cateva magazine Apple (in centrele comerciale din Bucuresti) mai exact magazine ale unor reselleri autorizati, magazine bine echipate si elegante, dar acesta e primul ”Shop” ierarhia la magazinele Apple arata in felul urmator: Store, Shop si magazinele unore reselleri autorizati.

Cand vorbesti de Apple vorbesti de calitate, rafinament,  toate sigur la un pret ridicat. Apple nu vinde doar produsul ci vinde o experienta, asta stiu chiar si eu, care nu sunt fan al acestui brand, tocmai de acesta ma asteptam ca acest shop in primul rand sa fie intr-o locatie mai eleganta, (intr-o zona buna nu in Crangasi)  si sa arate ca un Shop pe care le-am vazut pe afara.DSC00606

Sunt convins ca angajatii sunt instruiti, unii chiar de Apple, ca vadul este bun, deoarce multi prefera sa ridice produsele eMAG personal, dar cele 4 mese asezate in mijlocul magazinului despartit de niste perdele nu-mi dau senzatia ca sunt intr-un adevarat Apple Shop, sigur lumina naturala de sus, unghiul corect in care sunt setate monitoarele si persanalul bine instruit sunt OK, dar totusi, e un Apple Shop romanesc. Da, stiu pana la urma vanzarile conteaza, se asteapta vanzari de zeci de milioane de euro (proababil vor fi si atinse, fanii Apple sunt mai mult decat fanatici), preturile sunt bune, probabil cele mai bune gasite la noi, si in dimineata asta cei matinali au mai prins niste reduceri de aprox. 15% (cu stocuri limitate, deci probabil cand cititi articolul doar din cateva produse mai gasiti aici), vedeti in galeria de sub articol cateva poze cu preturile.

Am crezut ca doar pentru ca nu sunt fan nu am fost impresionat de noul Apple Shop, dar am intrebat si colegi care sunt fani si ei au vazut cam la fel, in orice caz e bine ca sunt mai multe optiuni unde poti ”pune mana pe produsele Apple” si speram ca daca vanzarile merg bine vom merita si un shop adevarat.

Mai jos gasiti comunicatul de presa si in galeria cateva fotografii din noul shop.

eMAG Apple Shop (7)

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, anunta deschiderea primului Apple Shop din Romania, in showroomul Crangasi din Bucuresti, in data de 18 septembrie. eMAG ii invita astfel pe clienti sa descopere experienta autentica Apple prin designul unic al spatiului, produsele prezentate, precum si prin consultantii de vanzare special instruiti.

„La eMAG ne dorim sa oferim clientilor o experienta foarte buna de cumparare printr-o gama variata de produse, preturi bune si oferte excelente in evenimentele de cumparaturi, livrare rapida si servicii bune de retur. Prin deschiderea Apple Shop in showroom-ul eMAG aducem experienta Apple consumatorilor romani”, spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

eMAG Apple Shop va comercializa produse Apple, de la MacBook, iPhone si iPad, la accesorii. In plus, in showroomul Crangasi din Bucuresti, clientii vor putea testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizati Apple: drone, boxe, cantare, dar si cunoscutele casti Beats.

eMAG Apple Shop (5)In cadrul eMAG Apple Shop, echipa instruita de reprezentanti Apple, avand puternice competente pe zona de IT si mobile, va ajuta clientii sa descopere cele mai noi produse ale companiei. Printre acestea se numara iPhone, iPad Air, iPad mini, MacBook, iMac, OS X Yosemite, cel mai performant sistem de operare pentru desktop si urmatoarea generatie de aplicatii iWork si iLife, gratuite la cumpararea oricarui produs Mac sau iOS.

Totodata, eMAG Apple Shop va gazdui si evenimente speciale, cum ar fi lansari de produse, prezentari adaptate la nevoile clientilor, dar si sesiuni de training pe zona de tehnologie. Showroomul eMAG Crangasi se afla in interiorul Grant Shopping Center, pe Soseaua Virtutii 148.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.