Primul monitor curbat de la Philips il pune pe utilizator in centrul actiunii


BDM3490UC_mhl_ftl_rflx_image             MMD, partener licentiat al Philips pentru productia de monitoare, lanseaza primul model cu ecran curbat pentru pc. Monitorul de 34-inci Brilliance Curved UltraWide invaluie câmpul vizual al utilizatorului pentru a crea o experienta captivanta. Tehnologia DTS intensifica calitatea audio a boxelor integrate, completând armonios imaginile afisate. Prin intermediul ecranului UltraWide, a rezolutiei Quad HD, a spectrului RGB si a tehnologiei MultiView, atragatorul monitor de 34 inci ii ajuta pe utilizatori sa fie cât mai concentrati la sarcinile de la birou.

Ecran curbat si sunet captivant

Atmosfera de la locul de munca este adeseori zgomotoasa, nefiind deloc in beneficiul angajatilor care doresc sa-si termine treaba la timp. O solutie buna este un ecran care sa fie usor curbat in jurul utilizatorului, oferindu-i astfel mai mult spatiu “intim”. Primul monitor curbat de la Philips aduce utilizatorul in centrul actiunii. Privind monitorul de aproape, acesta lasa impresia ca este axat in intregime pe persoana asezata in fata sa. Forma curbata nu solicita atât de mult miscarile capului ca un ecran plat pentru urmarirea continutului aflat la marginea monitorului. Sticla si marginile foarte inguste ale monitorului ofera senzatia ca rama nu exista, marind suprafata de vizualizare.

Aceasta experienta este intarita de catre tehnologia integrate DTS, care reuseste sa redea un sunet cu o calitate audio inalta. Prin intermediul DTS™ (digital theater systems) boxele integrate reusesc sa amplifice sunetul prin efecte de bass.

BDM3490UC_ftl_rflx

Imagine performanta pentru rezultate mai bune

In afara de liniile sale inovatoare, monitorul de 34 inci ofera un nivel ridicat din punct de vedere optic. Imaginile sunt stralucitoare si extrem de clare datorita CrystalClear, UltraWide Quad HD, a tehnologiei LCD AH-IPS si rezolutiei de 3440 x 1440. Ecranul poate diferentia fiecare gradatie la o calitate foarte buna in urma a celor peste 1 miliard de culori. Acesta ofera de asemenea 99% din spectrul RGB care este vital in mentinerea claritatii si calitatii in timpul utilizarii diverselor aplicatii dispozitive si programe.

Formatul UltraWide 21:9 creeaza un spatiu foarte mare pentru desfasurarea activitatii intr-o zi plina de multitasking. Utilizatorii pot vizualiza si compara informatiile din ferestre in mod constant fara o comutare prealabila, fara efort, chiar si atunci când ecranul este impartit in mai multe sectiuni similar folosirii tehnologiei MultiView.

Un impuls important dat performantei imaginilor este oferit de catre Philips Smart Technologies, care asigura utilizatorilor o experienta vizuala de calitate. Aplicatia SmartContrast ajusteaza automat culorile si controleaza lumina de fundal pentru a spori intensitatea contrastului pentru cele mai bune imagini digitale si video-uri. Modul “Economy” este creat special pentru a afisa numai aplicatiile de lucru zilnice ale utilizatorului oferind un consum redus de energie.

BDM3490UC_bBDM3490UC_bm

Usor de conectat

Noul monitor dispune de toate variantele existente de conectivitate pentru a putea face munca mai usoara pentru utilizatori. DisplayPort si HDMI 2.0 pentru imagini de calitate ridicata, tehnologia MHL pentru utilizarea continutului telefoanelor inteligente pe ecran si USB 3.0 pentru transfer de date rapid si incarcarea telefonului si a altor dispozitive mobile.

 

Noul monitor LCD curbat UltraWide de la Philips va fi disponibil in marile magazine de specialitate la sfarsitul lunii octombrie.

Specificatii tehnice:

Specification Philips BDM3490UC/00 display
LCD panel type, size AH-IPS LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 34.1 inch / 86.7 cm
Effective viewing area 798.2 (H) x 334.8 (V) – at a 3800R curvature*
Optimal resolution 3440 x 1440 @ 60Hz
Viewing angle 172° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 300 cd/m²
Display colors 1.07 billion colors (8 bits + FRC)
MultiView PIP/PBP mode, 2x devices
MHL 1080P @ 60Hz
Connectivity ·         USB: USB 3.0 x 4 with B.C.1.2

·         Signal Input: DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x 1, HDMI 1.4 (w/MHL) x 1, HDMI 1.4 x 1

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sustainability ·         Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, TCO edge, RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

·         Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU, TCO certified, EPA, WEEE, RCM, UKRAINIAN, CECP, ICES-003, E-standby, TUV/ISO9241-307, SASO, KUCAS
Cabinet ·         Front bezel: black/gray

·         Rear cover: white

·         Foot: black/gray

·         Finish: glossy/texture

*Radius of the arc of the display curvature in mm

Bucuresti, 17 septembrie 2015 – MMD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.