Toshiba Satellite Pro A50-C si Satellite Pro R50-C doua noi laptopuri pentru business


Satellite_Pro_R50_Lifestyle_06            Toshiba Europe GmbH anunta astazi lansarea Satellite Pro A50-C si Satellite Pro R50-C – laptopuri create specific pentru utilizarea in mediul de afaceri, oferind productivitate sporita si eficienta, la birou sau in afara acestuia.

Satellite Pro A50-C este creat pentru performanta si incredere, toate modelele seriei beneficiind de Toshiba Reliability Guarantee[1]. Pentru cei aflati in cautarea unui laptop de business accesibil, Satellite Pro R50-C este optiunea ideala, avand o gama larga de configuratii potrivite oricarei nevoi.

Desi diferite, ambele modele au fost create pentru a face fata solicitarilor din mediul de afaceri modern si beneficiaza de experienta de 30 de ani pe care Toshiba o are in domeniul laptopurilor.

[1] Se aplica Termeni si Conditii. Disponibil doar in anumite tari. In cazul putin probabil in care laptopul dvs. prezinta defectiuni in primul an de la achizitionare, puteti beneficia de o reparasie Standard gratuita si returnarea banilor. Solicitarea poate fi facuta doar daca laptopul a fost inregistrat in termen de 30 de zile de la achizitionare.

Viziteaza http://www.toshiba.com.ro/innovation/ro/generic/reliability/ pentru regulament complet.

Satellite_Pro_A50-C_05

Satellite Pro A50-C – cu Reliability Guarantee

Satellite Pro A50-C de 39.6 cm (15.6”) este echipat cu caracteristici pentru productivitate avansata si performanta, pentru a se potrivi chiar si celor mai pretentiosi utilizatori, fie ca se afla in birou sau in miscare, cum ar fi procesoarele Intel® Core™ pana la i7, din a 5-a generatie. Optiunea intre HDD super rapid sau SSD premium ofera o mai mare flexibilitate pentru a satisface o mai mare varietate de optiuni de stocare, in timp ce echiparea cu placi grafice pana la NVIDIA® GeForce® 930M cu 2 GB VRAM asigura redare video fluida si calitate vizuala sporita. Fiecare aspect al acestui dispozitiv a fost gandit pentru a facilita utilizarea confortabila, zi de zi, ca de exemplu includerea tastaturii numerice pentru productivitate sporita. Alegerea intre un ecran HD sau Full HD non-reflexiv ajuta la combaterea reflexiilor datorate luminilor din birouri, in timp ce se afiseaza continut cu detalii si claritate incredibile.

 

Satellite Pro A50-C beneficiaza si de Toshiba Reliability Guarantee1 – promisiunea ca, in cazul putin probabil al unei defectiuni, utilizatorul va putea beneficia de o reparatie gratuita si returnarea completa a banilor.

Vizitati http://www.toshiba.com.ro/innovation/ro/generic/reliability/ pentru detalii complete.

Pentru mai multa incredere in modul de functionare si rezistenta, toate modelele din seria Satellite Pro A50-C au fost supuse testelor H.A.L.T[1] (Highly Accelerated Lifestyle Test) realizate de catre institutul German independent TÜV Rheinland® ce simuleaza 3 ani de utilizare, asigurand siguranta utilizarii continue.

 

Satellite_Pro_A50-C_full_product_02_with_win10Satellite Pro R50-C – solutia fiabila pentru afaceri

Satellite Pro R50-C de 39.6 cm (15.6”) a fost creat pentru utilizarea esentiala in mediul de afaceri, pentru activitatile zilnice, in baza experientei bogate pe care Toshiba o are in fabricarea laptopurilor. In functie de cerintele individuale, se pot alege configuratii cu procesoare pana la Intel® CoreTM i3 din generatia a 5-a, combinate cu grafica Intel® HD Graphics 5500. O baterie cu durata de viata de pana la 8[2] ore, includerea tastaturii numerice si un ecran HD non-reflexiv asigura productivitatea necesara profesionistilor, oriunde s-ar afla.

Satellite Pro R50-C este construit cu aceleasi principii de inalta calitate precum A50-C, iar protectia datelor este imbunatatita de senzorul 3D al hard disk-ului, ce il blocheaza in caz de cadere accidentala.

Satellite_Pro_R50_Lifestyle_05Conectate la nevoile de business ale fiecarui utilizator

Satellite Pro A50-C si Satellite Pro R50-C au fost create pentru a imbunatati conectivitatea utilizatorului si pentru a creste productivitatea acestuia, oricand, oriunde. Cu port HDMI®, RGB, Gigabit LAN, slot pentru card SD si patru porturi USB, totul functioneaza impecabil, fara a fi nevoie de adaptoare. Laptopurile sunt echipate cu cele mai noi tehnologii wireless, inclusiv wireless display, tehnologie utila pentru prezentari in cadrul sedintelor sau a intalnirilor de afaceri, plus Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 sau 7265 pentru conexiuni mai rapide.

Eco-friendly

Construite cu grija fata de mediul inconjurator, laptopurile Satellite Pro A50-C si Satellite Pro R50-C permit utilizatorilor sa preia controlul asupra impactului asupra mediului. Functia Eco Utility este incorporata si permite utilizatorilor sa personalizeze setarile computerului pentru a maximiza eficienta energetica si a minimiza consumul. Ambele dispozitive sunt in conformitate cu cerintele Energy Star 6.1, iar Satellite Pro R50-C este certificat EPEAT[1].

 

Satellite_Pro_R50-C_full_product_04_with_Win10Satellite Pro A50-C si Satellite Pro R50-C vor fi disponibile in Europa incepand cu al treilea trimestru al anului 2015.

 

Toshiba Satellite Pro A50-C:

 • Display: 39.6 cm (15.6”) HD LED non-reflexiv (1366 x 768) sau Full HD (1920 x 1080) LED
 • Procesoare: pana la Intel® CoreTM i7 din a 5-a generatie
 • Grafica: pana la NVIDIA® GeForce® 930M cu 2 GB VRAM
 • SSD/HDD: pana la 256 GB SSD sau 1 TB HDD
 • Memorie: pana la 2 x 8 GB DDR3L 1600 MHz
 • Conectivitate: 1x HDMI®, 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x SD card slot, 1 x RGB
 • Comunicatii: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 sau 7265, tehnologii wireless display, Bluetooth®0
 • Webcam Full HD cu microfon dual
 • ODD: Optiune pentru Super-multi DVD drive sau fara ODD
 • SO: Disponibil cu pana la Windows 10 Home (pre-instalat)[2] sau pana la Windows 7 Professional pre-instalat cu Windows 10 Pro (pe DVD)5
 • Reliability Guarantee1
 • Durata de viata a bateriei: pana la 8 ore2
 • Greutate: de la 2.0 kg
 • Dimensiuni: 379 x 258 x 23.95 mm

 

Toshiba Satellite Pro R50-C:

 • Display: 39.6 cm (15.6”) HD LED non-reflexiv (1366 x 768)
 • Procesoare: pana la Intel® CoreTM i3 din a 5-a generatie
 • Grafica: pana la Intel® HD Graphics 5500
 • HDD: pana la 1 TB HDD
 • Memorie: pana la 8 GB DDR3L 1600 MHz
 • Conectivitate: 1x HDMI®, 2x USB 2.0 si 2x USB 3.0, 1x RGB, 1x SD card slot
 • Comunicatii: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 sau 7265, tehnologii wireless display, Bluetooth®0
 • Webcam HD
 • ODD: Optiune intre Super-multi DVD drive sau fara ODD
 • SO: Disponibil cu pana la Windows 10 Home (pre-instalat)[3] sau pana la Windows 7 Professional pre-instalat cu Windows 10 Pro (pe DVD)5
 • Durata de viata a bateriei: pana la 8 ore
 • Greutate: de la 2.0 kg
 • Dimensiuni: 379 x 258 x 23.95 mm

[1] Evaluat Silver. EPEAT inregistrat in UK, Franta, Germania si Spania –viziteaza http://www.epeat.net pentru statusul inregistrarii in functie de tara.

[2] Din Septembrie 2015

[3] Din September 2015

[1] Testate cu anumite cerinte

[2] Pe baza MobileMark 2012

Bucuresti, Romania, 21 august 2015 – Toshiba Europe GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.