Telekom transmite LIVE zeci de concerte de pe scena Festivalului Sziget


Sziget_festival_live_Telekom

  • Cel mai mare festival multicultural din Europa, live pe www.telekom.ro
  • FutureIslands, Alt-J, Gogol Bordelo, Awolnation – printre trupele care vor concerta la festival si care vor putea fi urmarite si in Romania
  • Zeci de ore de livestreaming HD pe toata durata de desfasurare a festivalului, de pe patru scene diferite

Telekom invita publicul din Romania sa urmareasca, in direct pe www.telekom.ro, Festivalul Sziget – cel mai mare festival multicultural din Europa, unde Telekom Ungaria este partener. Evenimentul se va desfasura in Budapesta, in perioada 10-17 august. Mai multe concerte vor fi transmise live si vor putea fi vizionate gratuit, in urma unui parteneriat intre Telekom Ungaria si Youtube.

Printre trupele prezente la ediţia de anul acesta a festivalului si care vor putea fi urmarite live de publicul din Romania se numara Future Islands, Alt-J, Gogol Bordelo, Awolnation si multe altele. Telekom va asigura peste 60 de ore de livestreaming HD de la festival, pe toata durata celor sapte zile ale festivalului, de pe patru scene diferite. In plus, va transmite inregistrari ale concertelor anterioare pe perioada pauzelor.

 

Festivalul Sziget este un eveniment multicultural de renume si cu tradiţie in Europa, organizat in luna august pe insula Óbuda din centrul Budapestei. Initial conceput ca un festival studentesc, Festivalul Sziget a evoluat de la an la an, iar in prezent gazduieste o varietate bogata de programe culturale si genuri muzicale pe parcursul a sapte zile de petrecere continua. In fiecare an, evenimentul inregistreaza pe Youtube peste un milion de vizualizari din intreaga lume.

 

5 august 2015, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.