Wizz Air imbunatateste serviciul priority boarding, prin introducerea optiunii de a aduce la bord un bagaj personal de mici dimensiuni, in plus fata de bagajul mic sau mare de cabina


Wizz Air           Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat astazi imbunatatirea serviciului Priority Boarding prin introducerea optiunii de a aduce la bord un bagaj personal de mici dimensiuni*. Aceasta decizie continua traditia Wizz Air de a lansa servicii gandite sa creasca satisfactia si confortul pasagerilor. Incepand de azi, pasagerii care calatoresc si folosesc Priority Boarding, achizitionat individual sau ca parte a optiunii Plus Fare sau WIZZ Privilege Pass, vor putea lua in aeronava un bagaj personal de mici dimensiuni, in plus fata de bagajul mic sau mare de cabina**.

György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat: „Cautam in permanenta solutii pentru a le oferi clientilor nostri mai mult si, in acelasi timp, pentru a mentine tarifele scazute in fiecare zi. La WIZZ credem ca exista intotdeauna oportunitatea de a face lucrurile mai bine, iar sugestiile pasagerilor ne arata ca exista cerere pentru servicii aditionale tarifelor scazute pe care le oferim milioanelor de pasageri. WIZZ are o politica de bagaje generoasa, care permite accesul gratuit cu un bagaj mic de cabina sau, contra unui tarif mic, cu un bagaj mare de cabina fara limita de greutate. Prin imbunatatirea optiunii de Priority Boarding oferim mai multe optiuni celor care doresc sa aduca la bord un bagaj aditional, dar, in acelasi timp, ne asiguram ca imbarcarea ramane confortabila, iar spatiul in cabina suficient.”

Priority Boarding, care le permite pasagerilor sa se imbarce cu prioritate, poate fi adaugat tarifului Basic cu doar 3 Euro per loc, pe zbor, la achizitia online sau cu 4 euro la cumpararea din aeroport. Optiunea Plus Fare, care include Priority Boarding, a fost lansata in mai 2015 pentru a raspunde nevoii suplimentare de confort a pasagerilor si cuprinde tariful de calatorie, schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, check-in in aeroport, WIZZ Flex pentru modificarea zborului, un bagaj mare de cabina si un bagaj de cala. WIZZ Privilege Pass a fost lansat in ianuarie 2014 ca un program anual pentru cei care calatoresc frecvent. Pentru un tarif anual de 99 de euro, membrii programului pot beneficia de schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, prioritate la imbarcare si un bagaj mare de cabina pe orice zbor.

 

* Un bagaj personal se refera la o geanta de mana, o geanta de camera foto sau un bagaj de marimea unui laptop, care nu depaseste dimenisunile maxime de 40x30x18 cm. Optiunea include si serviciul Priority Boarding achizitionat prin intermediul serviciilor inchise WIZZ XXL Seats, WIZZ Reserved Seats, WIZZ Premium si WIZZ Premium Plus.

 ** Un bagaj mic de cabina de 42x32x25 cm sau mai mic poate fi luat la bord gratuit. Daca bagajul de cabina are dimensiuni mai mari decat cele ale bagajului mic de cabina, dar nu mai mari de 56x45x25 cm, poate fi luat la bord contra unui tarif. Nu se aplica restrictii de greutate dar pasagerii trebuie sa poata sa-l aseze neasistati in compartimentul de bagaje de deasupra scaunelor.

Bucuresti, 30 iulie 2015 –  Wizz Air

 

One response to “Wizz Air imbunatateste serviciul priority boarding, prin introducerea optiunii de a aduce la bord un bagaj personal de mici dimensiuni, in plus fata de bagajul mic sau mare de cabina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.