Telekom transmite LIVE concertul lui Robbie Williams la Bucuresti


ROBBIE WILLIAMS_livestreaming_Telekom

  • Concertul anului in Romania va putea fi urmarit LIVE pe www.telekomtv.ro si in aplicatia Telekom TV
  • 50.000 de bilete virtuale, disponibile cu inregistrare prealabila, pana pe 16 iulie, ora 16:00
  • Utilizatorii se pot inregistra pentru a vedea concertul LIVE, indiferent daca sunt sau nu clienti Telekom

 

Telekom Romania, sponsorul principal al concertului lui Robbie Williams la Bucuresti, invita fanii artistului care nu pot sa ajunga pe 17 iulie la eveniment sa vada concertul anului LIVE, online, pe www.telekomtv.ro si in aplicatia de mobil Telekom TV. Utilizatorii sunt invitati sa isi rezerve unul din cele 50.000 de bilete virtuale pana pe 16 iulie, ora 16:00, fie ca sunt sau nu clienti Telekom.

In plus, clientii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmari LIVE concertul anului pe canalul Dolce Info (pozitia 100 SD sau 440 HD) pe 17 iulie, incepand cu ora 18:00.

 

Inregistrarea pentru unul din cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro urmand o serie de pasi. Informatiile complete despre inregistrare, atat pentru clientii Telekom cat si pentru cei care nu utilizeaza serviciile T, sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Dupa lansarea brandului „T” in 2014, cu trei concerte organizate in trei orase simultan, zeci de artisti si peste 50.000 de oameni prezenti la cel mai interactiv spectacol din Romania, Telekom il aduce anul acesta in Romania, pentru prima oara, pe megastar-ul international Robbie Williams.

Concertul va avea loc pe data de 17 iulie, in Piata Constitutiei, si face parte din turneul international “Let me Entertain You”, care se desfasoara in peste 10 tari.

29 iunie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.