JBL lanseaza Charge2Plus


Charge2Plus_1               Anul trecut, la lansarea boxei portabile Charge 2, JBL a primit premii pentru inovatie si design, produsul multimedia fiind considerat unul dintre cele mai bune din gama sa de pret. Avand caracteristici principale sunetul puternic, autonomie de 8h si posibilitatea de a incarca telefonul mobil, Charge 2 a devenit rapid unul dintre cele mai vandute produse JBL la nivel mondial.

De acum e disponibil intr-o varianta imbunatatita, Charge2Plus.

Exact la timp pentru vacanta de vara, JBL anunta lansarea Charge 2 Plus, o  versiune rezistenta la umezeala a deja verstitei boxe portabile Charge 2.

Partenerul perfect pentru zilele lungi la plaja sau pe marginea piscinei, JBL Charge 2 Plus are o autonomie de 12h, oferind posibilitatea, asa cum spune si numele sa incarce orice telefon via USB.

Charge2Plus_3Charge2Plus_2Boxa are doua drivere si doua radiatoare pasive care asigura un bass puternic si un sunet neasteptat pentru dimensiunile sale reduse. De asemenea, microfonul incorporat se bucura de sistem noise cancelling care promite cel mai clar sunet pentru conversatiile telefonice.

Mai mult, boxa Charge 2 Plus ofera posibilitatea de a conecta concomitent pana la 3 surse de redare via bluetooth, astfel incat toata lumea isi poate pune muzica preferata, pe rand.

Poti cumpara direct de aici, sau poti sa-l testezi la Magazinul Muzica, Victoriei 41-43 L-V: 10-20 si  Sambata intre orele 10 si 17.

29 iunie 2015, Bucuresti – SoundMasters

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.