Veracomp semneaza distributia pentru solutiile de networking Huawei


Calin Matei, CEO Veracomp              Veracomp si-a marit portofoliul de networking prin includerea noilor solutii furnizate de Huawei Enterprise. Aceasta decizie a venit ca o necesitate de a adauga actualului portofoliu de solutii Veracomp si solutii de routing, precum si de a completa portofoliul existent de networking cu solutii cu o adresabilitate mai larga.

Prin acest nou acord de distributie, partenerii pot beneficia de solutiile Huawei de switching, routing si LTE. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata, Veracomp va oferi partenerilor, prin specialistii sai certificati, suport de business si tehnic.

 

Huawei este un furnizor de solutii IT la nivel mondial care sustine majoritatea companiilor si institutiilor mari din lume. Solutiile sale au fost implementate in mai mult de 140 de tari, oferind servicii de telecomunicatii la o treime din populatia lumii. Huawei are la acest moment o echipa globala de peste 150,000 de angajati, din care mai mult de 46% lucreaza in R&D – cercetare si dezvoltare.

“Huawei realizeaza permanent investitii semnificative in dezvoltarea solutiilor din portofoliul sau, iar accentul pe cercetare si dezvoltare a determinat cresterea substantiala a cotei noastre de piata. Suntem incantati de parteneriatul pe care l-am statutat cu Veracomp, pentru ca astfel avem convingerea ca solutiile Huawei Enterpise isi pot atinge potentialul de piata prin reteaua acestora de parteneri specializati”, declara Gang Hu, Vice president of Huawei CEE&Nordic European Region EBG, Huawei Enterprise.

Catalin Matei - CEO Veracomp“Acordul de distributie recent semnat, are pentru Veracomp o mare insemnatate: putem astfel sa ne completam un portofoliu supraspecializat de networking cu solutii care si-au dovedit eficienta si succesul in proiecte largi si domenii diverse, precum ar fi sectorul telecom. Ne dorim ca prin aceasta extindere de portofoliul sa facilitam accesul partenerilor nostri la unele dintre cele mai importante industrii din punct de vedere al potentialului si investitiilor in infrastructura IT. In plus, deschiderea si sustinerea declarate de producatorul Huawei ne determina sa credem ca acest parteneriat va fi unul de succes,” afirma Catalin Matei, CEO, Veracomp Romania.

 

Veracomp SA (Polonia) este primul distribuitor regional pentru Huawei Enterprise, acoperind regiunea Europei Centrale, de Est si de Nord. In Romania, Veracomp este prezent din 2007 si are in prezent un portofoliu extins de solutii IT specializate, acoperind necesitati de networking, securitate, stocare si telecomunicatii.

Bucuresti, 29 mai 2015 – Veracomp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.