Bilete la concertele inceputului de toamna, prin G-Ticket de la Germanos


        Seria de concerte si festivaluri continua si in septembrie. Inceputul de toamna aduce iubitorilor de muzica cele mai asteptate evenimente din acest sezon, cu bilete care se pot cumpara prin serviciul G-Ticket de la Germanos Telecom Romania.

 Incepand cu a doua jumatate a lunii, fanii Patrice il pot revedea in concert in prima zi a Festivalului Plai (Timisoara, 14 septembrie), iar pasionatii de tenis pot merge la Cupa Davis: Romania – Finlanda (Sala Sporturilor „Horia Damian”, Cluj-Napoca, 14-16 septembrie).

Mai mult, unul dintre cei mai indragiti artisti internationali, Leonard Cohen, revine la Bucuresti pe data de 22 septembrie, intr-un concert care va avea loc in Piata Constitutiei si care va promova cel de-al doisprezecelea album al sau, „Old Ideas”.In septembrie, G-Ticket are bilete disponibile si la reprezentatia oferita de cei patru baieti din trupa Il Divo (Piata Constitutiei, Bucuresti, 23 septembrie), un concert care va incanta cu precadere publicul feminin, sau la concertul sustinut de formatia Anathema (Jukebox Venue, Bucuresti, 23 septembrie).

La finalul lunii, prin G-Ticket, fanii muzicii electronice pot merge la Ministry of Sound: Made in London (Turbohale, Bucuresti, 29 septembrie). Evenimentul ii aduce in aceeasi sala pe Stefano Noferini, Robert Babicz, Popof, Patrick Hagenaar si DJ Optick, iar muzica lor va recrea atmosfera londoneza de clubbing.

 

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii septembrie, la care biletele pot fi achizitionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu 4 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.

Bucuresti, 3 septembrieGermanos Telecom Romania

 

2 responses to “Bilete la concertele inceputului de toamna, prin G-Ticket de la Germanos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.