Orange sustine elevii olimpici prin oferta de nota 10


oferta de nota 10               In spatele fiecarui olimpic stau mii de ore de lucru, de exercitii, de greseli si de reusite. Primavara aceasta, Orange PrePay lanseaza oferta de nota 10 si ii invita pe clienti sa-i cunoasca si sa-i sustina alaturi de companie pe elevii olimpici la matematica. Prin acest program, Orange rasplateste 43 de elevi de clasa a IX-a, care au obtinut cel mai mare punctaj la Olimpiada de matematica, etapa judeteana.

Nelimitat in retea, 4G si beneficii flexibile

Atat utilizatorii care au deja o cartela PrePay, cat si cei care activeaza acum o cartela noua pot alege una dintre cele 2 optiuni PrePay Star, de 6 si 8 euro credit, care includ minute si mesaje nelimitat in retea, beneficii flexibile si internet la viteze 4G. Optiunea Star 6 ofera 1000 de resurse care pot fi folosite ca minute, MB si SMS nationale, dar si 200 de minute sau SMS nationale si internationale catre fix sau mobil. In cazul optiunii Star 8, clientii primesc 2500 de minute, MB sau SMS nationale si 300 de minute sau SMS nationale si internationale catre fix sau mobil.

Suport pentru liceenii olimpici de clasa a IX-a

43 de elevi de clasa a IX-a, care au obtinut cele mai mari note la faza judeteana a Olimpiadei de matematica din 14 martie 2015 si care isi reprezinta acum judetele la editia nationala, vor beneficia de acest program.[1]

Pentru fiecare optiune Star activata pana pe 30 iunie 2015, Orange aloca o contributie in fondul de sustinere a elevilor olimpici, echivalenta cu 5% din contravaloarea creditului necesar activarii optiunii. Suma minima garantata de Orange pentru fondul de sustinere a tuturor elevilor este de 26.000 de euro, valoare care poate creste in functie de numarul de optiuni activate pana la maxim 150.000 de euro in total, respectiv maxim 50.000 de euro lunar. Contributiile alocate nu sunt retinute din creditul necesar pentru activarea optiunilor si vor fi oferite elevilor la finalul campaniei.

„Sustinerea educatiei este una dintre directiile principale ale strategiei Orange de implicare in comunitate. Totodata, ne dorim sa le oferim si clientilor ocazia de a se implica, iar impreuna sa contribuim la sprijinirea educatiei. In aceasta primavara, utilizatorii Orange PrePay nu au doar o oferta plina de beneficii si libertatea de a comunica in stilul propriu, prin apeluri, mesaje si internet, ci si sansa de a face o fapta buna. Ii invitam sa ni se alature, sa-i sustinem impreuna pe liceenii cu rezultate deosebite la matematica, pentru a-si urma visul de a deveni cei mai buni.” a  declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

Un minisite dedicat olimpicilor

Pe www.orange.ro/performanta clientii ii pot cunoaste pe cei peste 40 de elevi olimpici si pot vedea fondul alocat de Orange pentru optiunile Star deja activate. Tot aici pot afla mai multe detalii despre oferta de nota 10 si pot alege optiunea pentru numarul lor Orange PrePay.

Despre implicarea Orange in comunitate

Prin cele 4 directii strategice ale programului sau de responsabilitate sociala – implicarea in comunitate, incluziunea digitala, protectia mediului si siguranta copiilor in mediul digital – Orange sprijina constant, de mai bine de 12 ani, cauze sociale, cultural-educative sau de mediu. Sustinerea educatiei este o prioritate pentru companie, care dezvolta programe cu focus educational specific pentru fiecare categorie de public: de la initiative de programare si proiecte de siguranta pe internet pentru copii, programe de internship si burse pentru elevii de liceu si studenti, pana la proiecte dedicate adultilor si seniorilor.

[1] In Bucuresti, fondurile de sustinere sunt oferite elevilor care au obtinut cele mai mari 3 note.

Bucuresti, 7 aprilie 2015 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.