“Descopera extraordinarul in fiecare zi” – Sony Mobile lanseaza noua platforma de comunicare la nivel global


Everyday Extraordinary  (3) Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) lanseaza astazi noua platforma “Extraordinar in fiecare zi”, care reflecta noua filozofie de brand. Platforma se adreseaza clientilor Sony prin intermediul unei campanii integrate.

Campania reprezinta o noua abordare pentru Sony Mobile si are originile in spiritul fondator Sony, care provoaca si satisface utilizatorii curiosi si dornici de explorare, implicându-i direct in campanie intr-un mod unic si inspirational. Componentele campaniei arata felul in care Sony ofera clientilor sai posibilitatea de a experimenta extraordinarul in viata de zi cu zi si au in rol principal chiar clienti reali Sony Mobile care vorbesc despre posibilitatile si oportunitatile din viata lor printr-o serie video de declaratii care incep cu “Eu pot”.

Everyday Extraordinary  (12)Dennis van Schie, Chief Commercial Officer Sony Mobile declara: “Noua noastra abordare in comunicare a fost foarte bine primita la Mobile World Congress si ne bucuram sa lansam pentru toti clientii nostri aceasta platforma creativa, indrazneata si distinctiva. Sarbatorim cu adevarat clientii nostri si ii aducem in centrul comunicarii, aratand modul in care produsele noastre de top le pot oferi acestora experiente creative si le pot da puterea de a descoperi ceva nou in fiecare zi”.

Sony Mobile a colaborat cu echipele din toata lumea pentru a ajunge la consumatori si a-i invita sa participe in campanie. Aceasta a implicat urmarirea indeaproape a continutului din social media a brandului – Facebook, Twitter, Instagram si YouTube – pentru a identifica fanii Sony Mobile care si-au exprimat aprecierea pentru brand. Câtiva fani au selectati de pe paginile de Facebook, invitati la Barcelona, unde au filmat alaturi de multi premiatul regizor Simon Ratigan, recunoscut si apreciat pentru modul in care gaseste si surprinde momente magice in cele mai surprinzatoare locuri.

Everyday Extraordinary  (5)Platforma de comunicare se va reflecta in outdoor si magazine, insa focusul principal va fi mediul online. Acesta este locul in care va fi gazduit continutul generat de povestile utilizatorilor, relatia acestora cu brandul, mediul in care utilizatorii din toata lumea vor fi invitati sa se alature si sa adauge continut. Planul media este de asemenea puternic orientat in aceasta directie, cu reclame Youtube si continut video on demand (VOD).

Materialele video sunt o expresie vizuala puternica a experientelor superioare Sony Mobile, care incurajeaza pe cei sapte utilizatori veritabili sa descopere mai mult din ceea ce ii inconjoara. Unul dintre filme, care se desfasoara la apus, o are ca protagonista pe Briana – fashion blogger si DJ, din Madrid, care arata cum poate sta treaza timp de mai multe zile, cu referire la durata de viata de pâna la doua zile a terminalului Xperia. “Eu pot vedea in intuneric”, este descrisa prin intermediul unei vignette care arata o bufnita zburând pe timp de noapte, actiune redata in slow motion pe ecran. “Eu pot supravietui sub apa”, cel de-al treilea film al campaniei surprinde un client Sony intr-o lume magica subacvatica, facand astfel trimitere la indicele de rezistenta la apa1 a telefonului (IP 65/68).

Everyday Extraordinary  (1)Continutul video va fi difuzat sub forma unui film manifest de 80 de secunde si 7 filme individule, a câte 20 de secunde, care vor fi folosite ca pre-rolls. Celelalte patru “puteri” descrise sunt: Hi-res Audio, tehnologia SmartWear care urmareste obiectivele personale de fitness, tehnologia de anulare digitala a zgomotelor de fundal si PS4™ Remote Play, care permite utilizatorilor sa isi conecteze dispozitivul Xperia cu consola PS4 de acasa, prin Wi-Fi, si sa utilizeze controller-ul wireless DUALSHOCK®4 pentru a se bucura de jocurile PS4 oriunde in casa.

Fundalul sonor este semnat de Kid Arkade, un artist care a semnat recent un contract cu Sony Music si care combina stiluri muzicale contemporane si clasice.

Alaturi de clipurile video, sapte executii print au fost create alaturi de fotograful Tom van Schelven, cu aceleasi mesaje transmise de utilizatorii Sony.

Filmul are premiera pe YouTube astazi si va rula la nivel global in aceasta primavara.

1Rezistent la apa pana la o adancime de 1,5m, timp de 30 de minute. Fara apa sarata. Abuzul sau utilizarea necorespunzitoare va duce la anularea garantiei. Mai multe detalii pe www.sonymobile.com/durability.

Londra, 2 aprilie 2015 – Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.