1 TB spatiu de stocare in cloud oferit de Telekom Romania, fara costuri suplimentare, pentru noii clienti de business care se aboneaza la servicii de internet fix


Picture1„In viziunea Microsoft, companiile se confrunta cu tot mai multe provocari in ceea ce priveste dinamica pietei, iar flexibilitatea si puterea de a se adapta rapid sunt elemente cheie. Productivitatea ramane motorul oricarei afaceri de succes. Solutiile cloud raspund  acestor provocari actuale si ne bucuram ca am gasit in Telekom un partener puternic, care impartaseste angajamentul Microsoft de a oferi companiilor de toate dimensiunile solutii moderne, de viitor”, declara Michal Golebiewski, Director Marketing & Operatiuni, Microsoft Romania.   

Astfel, incepand cu 2 aprilie 2015, abonamentele Net Business de la Telekom Romania pentru clientii noi vor cuprinde si serviciul OneDrive for Business, pe intreaga perioada contractuala, fara costuri suplimentare. Serviciile Net Business pot fi contractate independent, in diverse variante, incepand cu 8,9 Euro/ luna, fara TVA. De asemenea, beneficiile OneDrive for Business vor fi disponibile noilor clienti in cadrul mai multor pachete din portofoliul Telekom Romania care includ servicii de internet fix: de la pachete integrate de servicii fix-mobil, cu tableta si smartphone incluse, la pachete IT Manager, cu internet inclus si echipamente IT disponibile in rate, sau pachete VoceNet, cu preturi speciale pentru serviciile de voce fixa, plus internet fix.

2 aprilie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.