Castigatorul semifinalei Angostura Global Cocktail Challenge 2018


Angostura Global Cocktail Challenge 2018 – 10.000 de dolari pentru cel mai bun barman

 

Castigatorul semifinalei Angostura Global Cocktail Challenge 2017- 2018 pentru Europa Centrala si de Est, care a avut loc pe 19 iulie, la Bucuresti, este Karina Popushyna (Ucraina), cu o experienta de peste 6 ani in industria de profil.

Pe locul 2 s-a clasat Vasil Peevski (Macedonia), instructor de barmani cu 4 ani de mix cocktailuri, iar pe locul 3 Mihai Fetcu (Romania), care activeaza de 9 ani in industrie si este, dupa cum singur se descrie, fost sportiv de performanta, actual barman cu acte in regula!

Juriul a fost compus din Daniyel Jones (Brand Ambassador Angostura – Trinidad Tobago, castigator, in 2013, al Angostura Global Cocktail Challenge), Viorel Munteanu (co-fondator Flying Cocktails Agency, cu o experienta de 16 ani in bartending, care a pregatit, pana in prezent, peste 500 de barmani) si Emil Rengle  (unul dintre cei mai talentati coregrafi si directori artistici romani ai momentului, care a lucrat si a studiat alaturi de coregrafi celebri din cadrul celor mai renumite scoli de dans din SUA, Europa si Asia). Administrator juriu a fost Ciprian Prodea Tasel- preparator barman, General Manager Flying Cocktails Agency.

Fiecare participant a trebuit sa pregateasca, in 7 minute, 2 cocktailuri cu Rom Angostura si 2 cocktailuri cu Amaro Angostura. Juriul a decis castigatorii in functie de calitatea bauturii preparate, a modului in care s-a prezentat concurentul si a cunostintelor pe care acesta le are in domeniu.

Castigatorul semifinalei de la Bucuresti se va intrece, in septembrie, la Finala Europeana de la Atena. Ultima batalie se va da in Trinidad si Tobago in februarie 2018. Cel mai bun concurent va fi Brand Ambassador Angostura timp de 2 ani si va intra in posesia unui premiu in valoare de 10.000 de dolari.

Despre Casa Angostura

Lider de piata in lume cu bitter-ul, ANGOSTURA® este unul dintre producatorii de rom cu traditie din zona Caraibe. A castigat medalii de aur la mai multe competitii internationale din ultimul deceniu si a fost numit „cea mai premiata gama de rom din lume” de Masters Rom. In portofoliul Casei, in afara de romul “Angostura® 1787”, exista alte opt produse: Angostura® Reserva White Rum, Angostura® 5y old, Angostura® 7y old, Angostura® 1919 Dark Rum, Angostura® 1824 Dark Rum, Amaro di Angostura®, Angostura® Aromatic Bitter si Angostura® Bitter Orange . Produsele Angostura sunt importate in Romania de Heinrig Food&Beverages.

21 iulie 2017, Bucuresti – Heinrig Food&Beverages

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.