Logitech lanseaza cel mai avansat mouse wireless din portofoliu


Logitech_MXMaster_3

Logitech MX Master este conceput sa functioneze pe mai multe dispozitive si sisteme de operare

Logitech deschide o noua lume de posibilitati prin lansarea Logitech® MX Master Wireless Mouse. Mouse-ul MX Master reprezinta noua paradigma pentru o navigare pe computer precisa, rapida si confortabila. Pentru utilizatorii care lucreaza pe mai multe ecrane, dispozitive si sisteme de operare, noul mouse este optimizat sa controleze cu precizie acest mediu complex.

Logitech MXMaster_7Cel mai nou mouse din gama care include modele precum Logitech MX Revolution si Logitech Performance MX, MX Master Wireless Mouse este creat pentru confort, control total si viteza. Forma mouse-ului mentine mana si incheietura intr-o pozitie naturala, facand posibila o experienta placuta atunci cand folosesti butoanele si rotitele de scroll.

Mouse-ul dispune de un scroll adaptabil la viteza care iti permite sa schimbi automat setarile modului de scrolling de la click-to-click la hyper-fast, cat si de o rotita pentru degetul mare pentru scrolling side-to-side si schimbari de pagini. Conecteaza-te la computerul Windows sau Mac prin receiver-ul Logitech Unifying sau tehnologia Bluetooth Smart, si poti cupla mouse-ul Logitech MX Master cu pana la trei dispozitive, putand astfel lucra pe desktop, laptop sau tableta. Cu o singura apasare a butonului Logitech Easy-Switch, poti schimba intre dispozitive. Pentru o eficienta mai mare, un buton special poate fi personalizat pentru a replica gesturile pe computerele Mac.

Logitech_MXMaster_4

Cu ajutorul software-ului Logitech Options poti personaliza butoanele si actiunie in functie de nevoile tale. Iar Logitech Darkfield Laser ofera un tracking superior pe orice suoprafata, chiar si pe sticla sau pe suprafete foarte lucioase.

Mouse-ul Logitech MX Master dispune de o baterie reincarcabila a carei autonomie este de 40 de zile in urma unei incarcari complete. Un indicator te va atentiona atunci cand bateria se consuma. Patru minute de incarcare iti ofera o zi de utilizare. De asemenea, poti folosi mouse-ul in timp ce acesta se incarca.

Pret si disponibilitate

Logitech MX Master Wireless Mouse va fi disponibil din luna aprilie 2015 la un pret recomandat de 99,99 Euro. Mai multe informatii se gasesc pe www.logitech.com/mxmaster.

NEWARK, California – 24 Martie 2015 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.