Wizz Air anunta cel de-al 9-lea aeroport din Romania


Wizzair plane

O NOUA RUTA VA FI OPERATA DE LA CONSTANTA LA LONDRA

INCEPAND CU IUNIE 2015

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est*, a anuntat astazi ca va incepe sa opereze de pe cel de-al 9-lea aeroport al sau din Romania, de la Constanta. Wizz Air va oferi incepand cu 15 iunie 2015 curse noi, de doua ori pe saptamana, de la Constanta, de la tarmul Marii Negre, la Londra. Wizz Air va aloca pentru aceste zboruri una dintre noile sale aeronave Airbus A320.

Odata cu acest nou zbor Wizz Air ajunge la operatiuni care insumeaza in Romania 96 de rute de la 9 aeroporturi, catre 16 tari.

Prima cursa de la Constanta la Londra va ajuta la impulsionarea turismului local in conditiile in care turistii din Marea Britanie pot calatori acum spre coasta populara a Marii Negre cu tarife reduse Wizz Air. Biletele pentru noua ruta Wizz Air sunt deja disponibile si pot fi rezervate pe wizzair.com, la preturi incepand de la 129 RON**.

CEA MAI NOUA RUTA DIN ROMANIA:

Ruta noua

Zile

Data de inceput

Tarife

de la**

Constanta – Londra Luton

Luni, Vineri

15 iunie

129 RON

Purtatorul de cuvand al Wizz Air, Daniel de Carvalho, a declarat: “Prin intermediul noii rute de la Constanta ne propunem sa impulsionam turismul, relatiile de afaceri si sa permitem calatorii la tarife scazute catre frumoasa coasta romaneasca de la Marea Neagra. Totodata, clientii nostri romani au la dispozitie o noua conexiune la capitala Marii Britanii. Zborurile vor fi operate in zilele de luni si de vineri si vor crea oportunitatea ideala pentru escapade de weekend. Operatiunile din Constanta se adauga ofertei noastre din Romania in conditiile in care avem ca obiectiv sa ramanem in continuare compania aeriana preferata a calatorilor romani si a vizitatorilor acestora.”

Bucuresti, 23 martie 2015 – Wizz Air

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.