Peste 600 de studenti au fost atrasi de internship-urile celor mai bune companii IT prezente la Stagii pe Bune


Stagii pe bune (2)In acest weekend, 18 companii participante la Stagii pe Bune au fost vizitate de peste 600 de studenti pasionati de domeniul IT, dornici sa aplice cunostintele teoretice invatate in facultate. Evenimentul s-a desfasurat la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Oportunitatile profesionale prezentate sunt predominant in Bucuresti, dar au fost prezentate si oferte interesante de la companii din Iasi si chiar din Sofia. Prezentarile au fost facute de ingineri si manageri care au avut misiunea sa explice studentilor cat mai clar proiectele pe care vor lucra si ce activitati vor desfasura in timpul stagiului.

Companiile prezente la eveniment au fost Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1&1 Internet Development, Thales, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.

”Numarul studentilor participanti la eveniment este din ce in ce mai mare, fapt ce ne bucura mult fiindca am reusit sa scoatem oamenii din online in offline. Astfel, studentii pot afla direct de la sursa informatii despre domeniul preferat si pot discuta cu cei mai buni oameni din companiile participante”, a declarat Vlad Posea, project manager ”Stagii pe bune”.

Inscrierea in programul “Stagii pe Bune” continua pe site-ul www.stagiipebune.ro si este gratuita atat pentru studentii si masteranzii care doresc sa urmeze un stagiu, cat si pentru companiile ce ofera pozitii de stagiu. Programul Stagii pe Bune este organizat de Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C (ASPI) cu sprijinul ANIS.

Parteneri: Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1&1 Internet Development, Advahoo, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.

Parteneri media: Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software, alexradescu.ro, bazavan.ro, cariereonline.ro, computerblog.ro, cristianchinabirta.ro, cristianflorea.ro, femei-in-afaceri.ro, gadget.ro, gadgetrends.ro, nwradu.ro, subiectiv.ro, victorkapra.ro, ziare.com, z0ltan77.com, Romanian Startups.

23 martie 2015, Bucuresti – Stagii pe Bune

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.