Ti-ai ratacit telefonul? Il poti gasi cat ai bate din balme cu aplicatia „Unde imi e telefonul?” de la Telekom


Unde imi e telefonul Telekom Romania Mobile Communications lanseaza aplicatia „Unde imi e telefonul?”, un instrument la indemana, prin care utilizatorii isi pot gasi telefonul ratacit prin apropiere, acasa sau la serviciu, printr-un gest simplu – batand din palme sau doar fluierand. Noua aplicatie schimba astfel modalitatea de interactiune cu propriul telefon mobil.

„Unde imi e telefonul?” este disponibila pe sistemele de operare Android (versiunea Android 2.3.3 sau o versiune ulterioara), indiferent de retea.

Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play, atat pentru abonati, cat si pentru cei care folosesc o cartela preplatita. Pentru ca aceasta sa functioneze, utilizatorii trebuie sa o instaleze si sa o activeze pe telefon, dupa care sa urmeze cativa pasi simpli: sa aleaga sunetul de comanda „Fluierat” sau „Aplauze”, sa stabileasca numarul de actiuni pe care aplicatia sa „le asculte” inainte sa raspunda si sa stabileasca orice alte setari suplimentare, cum ar fi vibrare, aprindere ecran sau pornire la startup. Raspunsul standard al aplicatiei este celebrul logo acustic al Telekom.

Aplicatia nu consuma din traficul de date in timpul utilizarii.

10 martie 2015, Bucuresti – Telekom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.