Kaspersky Lab lanseaza Kaspersky Total Security – multi-device


Kaspersky Total SecurityKaspersky Lab prezinta Kaspersky Total Security – multi-device, o solutie de securitate pentru utilizatori individuali care protejeaza platformele Windows, OS X, Android, iOS si Windows Phone. Produsul este succesorul solutiei de securitate Kaspersky PURE, fiind dezvoltat pentru protejarea utilizatorilor impotriva amenintari cibernetice si pentru administrarea bunurilor digitale ale utilizatorilor.

Securitatea online nu se mai refera doar la raspunsul rapid la amenintarile cibernetice aflate intr-o continua schimbare, deoarece mediul virtual devine din ce in ce mai complex. Conform rezultatelor unui studiu[i] Kaspersky Lab si B2B International, o familie detine, in medie, 5 dispozitive cu acces la internet, numar care creste anual. In plus, 92% dintre utilizatori, la nivel global, utlizeaza computerele personale si smartphone-urile pentru a stoca atat informatii confidentiale, cat si date personale.

„Evolutia continua a tehnologiei determina cresterea numarului de amenintari cibernetice, iar utilizatorii au nevoie de mai mult decat o solutie de securitate standard,” a declarat Nikita Shvetsov, Chief Technology Officer in cadrul Kaspersky Lab. „Pentru ca utilizatorii sa fie siguri ca informatiile, spatiul privat si tranzactiile financiare sunt protejate, este necesar sa utilizeze o solutie de securitate care include toata gama de instrumente de protectie, precum Kaspersky Total Security – multi-device,” a explicat Nikita Shvetsov.

Conform datelor Kaspersky Security Network, in fiecare zi apar aproximativ 300.000 de programe periculoase pantru Microsoft Windows. In plus, si Google Android este vizat: 19% dintre utilizatorii de Android au fost expusi la amenintari cibernetice cel putin o data pe parcursul anului 2014. Numarul de programe periculoase pentru Apple OS X este, de asemenea, in continua crestere: in 2014, produsele Kaspersky Lab au blocat 3,7 milioane de tentative de infectare a computerelor cu OS X. Utilizatorii tuturor platformelor sunt expusi la multiple amenintari, precum interceptari de date prin Wi-Fi sau atacuri asupra retelelor.

Astfel, expertii Kaspersky Lab lucreaza constant pentru imbunatatirea tehnologiilor de protectie pentru dispozitive mobile si pentru computere. De exemplu, analiza euristica detecteaza noi mostre de malware in functie de activitati: Network Attack Blocker for Windows and OS X previne infectarea sistemului sau furtul de date prin atacuri asupra retelelor; Wi-Fi Security Notification for Windows avertizeaza utilizatorii in momentul in care incearca sa se contecteze la o retea nesecurizata.

Rezultatele testelor laboratoarelor independente confirma eficienta tehnologiilor de protectie Kaspersky Lab.

10 martie 2015, Bucuresti – Kaspersky Lab

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.