La standul Lenovo la MWC15


DSC00417             Recunosc abia asteptam sa pun mana pe produsele Motorola, nu ai foarte des ocazia pe la noi prin Europa (se va schimba si asta cu ajutorul Lenovo), deci am profitat la maxim. Sigur MotoX-ul (review) a fost vedeta, atat cu spate de bambus cat si cel cu piele, e masterpiece, nu-ti vine sa-l pui jos din mana, greu ma abtin sa nu iau unul si pe varianta de piele 🙂

Sigur m-am jucat un pic si cu ceasul Moto 360, e una din cele 3 ceasuri intelgiente de pe piata care l-as purta. A fost interes mare si la cel mai reusit smartphone midrange Moto G-ul (versiunea 2014), dar pe care-l cunosteam deja multi prieteni optand pentru acest model.

DSC00428 DSC00421 DSC00427 DSC00425

DSC00429 DSC00424
Mi-a placut mult Think Pad Helix, Yoga Tablet 2 si Yoage 3 Pro, din pacate n-am dat de noua vedeta VIBE Shot, un hibrid intre camera foto (16 Mpx-eli) si smartphone .

VIBE Shot va fi disponibil incepand cu luna iunie in tarile in care Lenovo comercializeaza smartphone-uri, la un pret de pornire de aproximativ 349 dolari, sper ca atunci ne cunoastem 😉

Pare interesant si  ideapad MIIX 300 cu ecranul premium IPS cu ecranul cu rezolutie WUXGA si cu procesor  IntelAtom.

Lenovo ideapad MIIX 300 va fi disponibila incepand cu luna iulie la marii retailer. Pretul de pornire va fi de aproximativ 149 de dolari.

Cei de la Lenovo au demonstrat cu ThinkPad ca stiu sa aiba grija de un brand puternic dezvoltandul pe linia care l-a consacrat, fara a face schimbari majore in echipa de ingineri si designeri, sper ca vor proceda la fel si in cazul Motorola si astfel cu distributia lor puternica vor avea succes, deja au ajuns la peste 10 milioane de unitati Motorola vandute, cifra neatinsa de mult de compania care a inventat telefonul mobil.

DSC00744 DSC00745 DSC00762 DSC00761

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.