“Stagii pe Bune” lanseaza o noua platforma pentru studenti si va oferi peste 700 de oportunitati in toate domeniile profesionale


Foto_StagiiPeBuneDaca esti student si vrei sa acumulezi cunostiinte practice intr-un mediu profesionist, intr-o companie de profil, dar fara a-ti neglija studiile, programul Stagii pe Bune este exact ceea ce cauti.

ASPI (Asociatia de Studenti si Profesionisti IT&C) lanseaza cea de-a 11-a editie a programului national de stagiatura “Stagii pe Bune”, care isi propune sa plaseze studentii tuturor facultatilor din Romania in stagii de practica, desfasurate pe durata verii, in companii nationale si internationale.

Programul „Stagii pe Bune”, recunoscut in randul studentilor, beneficiaza de sprijinul a peste 80 de companii si se bucura de participarea celor mai apreciate organizatii din tara.  Editia 2015 aduce cateva noutati programului. Noua versiune a programului permite adaugarea de stagii si in alte domenii decat IT permitand studentilor din toate domeniile sa acceseze stagii de calitate si companiilor sa beneficieze de o platforma de mediatizare a ofertelor de stagiu.

Programul se va desfasura intre 24 februarie si 1 octombrie 2015.

Foto_StagiiPeBune_IIn prima perioada, 24 februarie – 30 aprilie, studentii aplica la stagiile prezentate de companiile participante pe site-ul www.stagiipebune.ro si pana la sfarsitul lunii mai acestia trec prin procesul de recrutare. Stagiile de practica se vor desfasura pe o perioada de doua-trei luni in intervalul iunie – septembrie. Dupa incheierea stagiilor, tinerii vor putea participa la discutii cu reprezentantii companiilor pentru a evalua rezultatele programului de practica.

In plus, pe langa stagiile de practica realizate cu ajutorul companiilor participante, organizatorii vor oferi sprijin studentilor si prin organizarea unui eveniment de prezentare a oportunitatilor pe 21 martie, in Bucuresti si Cluj. Printre companiile prezente la evenimente se numara Bitdefender, Adobe, Ubisoft, 4PSA, Teamnet, Intel, Totalsoft, VMWare si Unicredit Business Integrated Solutions.

“Experinta in domeniul de lucru este foarte importanta, angajatorii mereu sunt atenti la ceea ce ai facut in facultate, fie ca vorbim de voluntariat sau orice activitate extracurriculara. Din experienta mea, un stagiu este oportunitatea ideala de a invata mai mult, de a descoperi daca este domeniul perfect pentru tine si, de ce nu, de a impresiona un viitor angajator cu interesul pentru domeniu”, a declarat Vlad Posea, project manager “Stagii pe bune”.

Inscrierea in programul “Stagii pe Bune” se efectueaza pe site-ul www.stagiipebune.ro si este gratuita atat pentru studentii si masteranzii care doresc sa urmeze un stagiu, cat si pentru companiile ce ofera pozitii de stagiu.

Programul Stagii pe Bune este organizat de Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C (ASPI) cu sprijinul ANIS.

Parteneri: 4PSA, Adobe, Bitdefender, Intel, Teamnet, Totalsoft, Ubisoft, Unicredit Business Integrated Solutions, VMWare

Parteneri media: Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software, alexradescu.ro, bazavan.ro, cariereonline.ro, computerblog.ro, cristianchinabirta.ro, cristianflorea.ro, femei-in-afaceri.ro, gadget.ro, gadgetrends.ro, subiectiv.ro, nwradu.ro, victorkapra.ro, ziare.com, z0ltan77.com

Bucuresti, 24 februarie 2015  – Stagii pe Bune

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.