Panasonic a prezentat la CES 2015 noul blu-ray player 4K multifunctional


147_PPCPUEGEBEFGTGKGC_BDT270_K_up_h141204Panasonic a lansat astazi cel mai recent blu-ray player conceput pentru piata europeana. Modelul DMP-BDT270 ofera calitate excelenta a imaginii si sunetului, optiuni bogate de conectivitate, utilizare flexibila si operare intuitiva. Pe scurt, tot ce-i mai bun pentru divertisment acasa.

 

Cinematograf adevarat in confortul locuintei dumneavoastra

Panasonic are o experienta bogata in cercetarea si dezvoltarea tehnologiilor video in laboratoarele de la Hollywood. Datorita acestui fapt, deja de multi ani detine cea mai buna tehnologie care permite reproducerea scenelor filmate la calitate superioara, corespunzatoare exigentelor regizorilor de film. Tocmai aceste tehnologii (inclusiv cea mai moderna procesare a imaginii in rezolutie 4K) le are modelul DMP-BDT270 destinat pietei europene. Acest player este echipat cu functia de „upscaling” a imaginii, care permite vizionarea filmelor de calitate inferioara la rezolutie 4K (cu conditia sa aveti televizor cu aceasta rezolutie).

147_PPCPUEGEBEFGTGKGC_BDT270_K_front_h141204

Aveti impresia ca filmele dvs. pe blu-ray arata excelent? Asteptati numai sa le vedeti in 4K. Procesorul de imagine performant adauga, folosind algoritmi inteligenti, la imaginea de baza in Full-HD alte milioane de pixeli, ceea ce inseamna claritate si textura mai buna si redarea detaliilor semnificativ mai bine.

147_PPCPUEGEBEFGTGKGC_BDT270_K_left_h141204

Poarta catre filme noi si alt continut multimedia

Datorita tehnologiei DLNA player-ul poate fi conectat fara probleme la reteaua de acasa si poate redat orice continut multimedia – filme, muzica, fotografii, etc. – de la orice sursa din casa.

 

Datorita tehnologiei Miracast display-ul telefonului inteligent sau al tabletei poate fi vizualizat pe ecranul televizorului, astfel incat puteti impartasi proaspata inregistrare video cu familia sau prietenii. Sistemul Miracast consta in conectarea directa a doua aparate prin Wi-Fi, fara router.

 

In plus, Panasonic DMP-BDT270 poate fi conectat la internet si permite astfel accesul la servere multimedia online cu un continut extins video. Sunt la alegere streaming de filme si muzica, diferite jocuri, dar si un browser web integrat. Sursele de divertisment sunt aproape nelimitate. Prin intermediu playerul-ui ajungeti si pe retelele sociale de tip Facebook sau Twitter, astfel incat puteti sa comunicati cu prietenii confortabil chiar de pe canapeaua din sufragerie.

 

Datorita noii tehnologii avansate HDMI Consumer Electronics Control se poate utiliza o singura telecomanda pentru televizor si player-ul BDT270.

 

DMP-BDT270 – date tehnice:

  • Upscaling la rezolutia 4K
  • Redarea discurilor 3D blu-ray la rezolutie Full-HD
  • Redarea audio la calitate inalta (de ex. FLAC)
  • Posibilitate de acces la o gama larga de aplicatii de internet pe web si fisiere multimedia
  • Tehnologiei DNLA si Miracast
  • Browser de internet
  • Port Wi-Fi
  • Tehnologie HDMI Consumer Electronics Control – comanda mai multor aparate cu o singura telecomanda

Las Vegas, 5 ianuarie 2015 – Panasonic Corporation

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.