Samsung Electronics lanseaza monitorul curbat SE790C


Samsung SE790C_3             Samsung Electronics Co., Ltd., a lansat cel mai nou si avansat monitor curbat, modelul SE790C, care livreaza o experienta vizuala imbunatatita, captivanta si confortabila. In plus fata de designul curbat, rezolutia QHD ultra-wide (ULTRA-WQHD) si contrastul superior, noul monitor curbat SE790C de 34 de inci ofera productivitate imbunatatita si divertisment, precum si un design sofisticat si ergonomic.

„Modelul SE790C de la Samsung vine cu o curbura remarcata in industrie, câstigatoare de premii, care ofera o experienta de vizualizare cu adevarat captivanta, confortabila si diferita,” a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics. „Noul monitor curbat stabileste, prin inovatie, noi standarde in ceea ce priveste capabilitatile monitoarelor si solutiilor de display printr-o calitate superioara a imaginii, productivitatii si functiilor dedicate divertismentului si design”.

Samsung SE790C_1

Experienta vizuala captivanta si confortabila

Design-ul inovator 3000R (cu o raza de curbura de 3000mm) al noului SE790C le ofera utilizatorilor o experienta de vizualizare considerabil diferita fata de monitoarele plate, traditionale, si monitoarele curbate competitoare. Spre deosebire de monitoarele cu ecran plat, unde distanta de vizualizare difera de la centrul ecranului pâna la margini, marginile modelului SE790C se apropie mai mult de curbura ochilor privitorului. Asadar, SE790C creeaza o experienta vizuala fara distorsiuni, cu o solicitare mai mica a ochiului si un confort imbunatatit pentru utilizatori.

Samsung SE790C_2

De fapt, confortul vizual al monitorului curbat a fost validat de catre TÜV Rheinland, o organizatie internationala de certificare. Procesul riguros de certificare a implicat o evaluare a culorilor monitorului, uniformitatii culorilor, unghiului de vizualizare si al spatiului curbat.

 

De asemenea, curbura ajuta la vizualizarea de tip panoramic, creand un camp vizual mai larg si o experienta vizuala mai captivanta. Curbura optima a monitorului creeaza un efect de tip 3D, cu atat mai evident cu cat distanta de vizionare devine mai mica.

Calitate a imaginii vibranta

Pentru a asigura vizionarea continutului multimedia la cea mai buna calitate video, claritate si intensitate, Samsung SE790C are un raport de imagine de 21:9 si o rezolutie ULTRA-WQHD de 3440 x 1440 pixeli, pentru a livra o calitate a imaginii de exceptie.

Raportul de contrast al monitorului (cel mai bun din clasa lui) de 3.000:1 si luminozitatea de 300 cd/m2 creeaza un negru mai intens, culori vii si detalii mai clare. Unghiul vizual extra-wide de 178 de grade orizontal si vertical optimizeaza experienta vizuala din orice pozitie, minimalizand efectul de imagine deformata.

Optimizat pentru productivitate si divertisment

Multi-tasking-ul, experienta jocurilor si vizualizarea de filme sunt imbunatatite datorita unor functii special create in acest sens. SE790C este echipat cu functii Picture-by-Picture (PbP) si Picture-in-Picture (PiP) 2.0 pentru eficienta imbunatatita. PbP le permite utilizatorilor sa conecteze cu usurinta doua dispozitive, cum ar fi un computer, laptop, console de jocuri (Xbox, PlayStation, etc.) sau Set-Top Box (STB), iar PiP 2.0 faciliteaza multi-tasking-ul. Monitorul este echipat si cu patru porturi USB 3.0 pentru a elimina nevoia unei statii de andocare si pentru a mentine conexiunea intre dispozitive 24/7.

SE790C are o varietate de functii ce imbunatatesc consumul de divertisment, le ofera utilizatorilor o experienta unica a jocurilor electronice, sunet stereo de calitate inalta si timp de raspuns rapid. Folosind modul dedicat jocurilor electronice, monitorul curbat detecteaza in mod inteligent schimbarile de scene, corectand imaginile incetosate, intensificand culorile si alterand contrastul pentru o vizibilitate imbunatatita a actiunii din joc. Difuzoarele incorporate de 7 wati livreaza un sunet stereo de calitate inalta si o experienta mai bogata a acestuia, in timp ce timpul de raspuns de patru milisecunde le asigura utilizatorilor observarea a celei mai rapide actiuni de pe ecran in mod clar si fluent, fara neclaritate in miscare.

Construit din materiale metalice sofisticate, SE790C este are un design minimalist, pentru ca nimic sa nu le distraga atentia utilizatorilor de la continutul dorit. Suportul curbat in forma de T, ce poate fi ajustat in inaltime (HAS), si spatele cu suport VESA ascuns contribuie la aspectul sofisticat si ergonomic al monitorului, pentru a maximiza productivitatea si confortul.

Specificatii tehnice

Ecran Model LS34E790C: 34-inch
Panel Type VA (Curved) LED BLU
Curbura 3000R
Luminozitate 300 cd/m2
Contrast 3,000:1
Rezolutie 3,440 x 1,440
Unghi de vizualizare 178:178
Suport Culoare 8 bit (16.7 million colors)
Gama Culoare sRGB 100% (Typ), 99% (Min)
Timp de Raspuns 4 ms
Funtii generale Functii incorporate Game mode, flicker free, eco saving, off timer, image size, Samsung MagicBright, sound mode, PIP 2.0, PBP, USB 3.0 Super Charging
Compatibilitate Windows, Mc
Certificare Windows Windows 8.1
Audio Difuzor 7W x 2
Conectivitate Display Port 1
HDMI 2
USB Hub 1 up / 4 down (3.0 ver.)
Ergonomie Tip Stand Curved T-shape
HAS 100 mm
Montare pe Perete VESA 100X100
Eco Standard Energy Star 6.0

Bucuresti, 22 decembrie 2014 – Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.