BenQ lanseaza primul monitor cu rezolutie 4K gandit special pentru proiectare si design


BL3201PT_1920_Face                 BenQ lanseaza in Romania primul monitor cu rezolutie 4K Ultra HD gandit special pentru proiectare si design, modelul BL3201PT, vine in sprijinul profesionistilor care utilizeaza aplicatiile de tip CAD/CAM.

 

Monitorul dispune de un ecran cu diagonala de 32 de inci wide si panel IPS care ofera un spatiu de lucru cu 300% mai mare decat un 24”, pentru a imbunatati astfel eficienta si performanta celor care il utilizeaza.

 

Monitorul ofera o serie de setari de utilizare pentru moduri diferite de lucru – Mod CAD/CAM, Mod Animatie. Totodata, utilizatorii se pot bucura de mai multe optiuni de conectivitate si functii de afisare, precum Picture-in-Picture (PIP) sau Picture-by-Picture (PBP), dar si o suita software Desktop Partition care ajuta la cresterea productivitatii.

BenQ BL3201PT_side Totodata, BenQ BL3201 PT asigura un confort ridicat prin integrarea tehnologiilor proprietare Flicker-Free si Low Blue Light.

 

“Dezvoltarea celui mai bun model vine doar din intelegerea pe deplin a nevoilor utilizatorilor. BenQ BL3201PT demonstreaza angajamentul ferm al companiei BenQ de a aduce cele mai bune produse si de a raspunde intr-un ritm rapid cerintelor formulate de consumatori”, a declarat Peter Huang, directorul general al BenQ Technology.

Monitorul cu ecran wide de 32 de inci si rezolutie 4K, cu 1.07 miliarde de culori care acopera integral gama sRGB cu tehnologie Ultra-Vivid IPS este creat special pentru cei care folosesc aplicatii de tip CAD/CAM, animatie, editare grafica. Rezolutia de 3840×2160 pixeli ofera un spatiu de lucru de trei ori mai mare decat cel oferit de un monitor Full HD cu rezolutie de 1920 x 1080p.

BenQ BL3201PT_1

Modul Animatie ofera o acuratete fara compromis pentru fiecare detaliu de culoare, printr-o larga gama de setari optimizate, incluzand o luminozitate marita in zonele intunecate, fara a supraexpune zonele luminoase.

 

Noul monitor dispune de raport Dual Aspect, care permite utilizatorului sa lucreze pe ca si pe doua ecrane alaturate cu diagonala de 19 inci, impartind astfel monitorul in doua display-uri de format 4:3 sau 5:4, care pot fi usor redimensionate din 19 inci S in 30 inci Wide folosind functia Display Mode.

BenQ BL3201PT

Suita de sofware Display Pilot permite personalizarea modurilor de culoare pentru programele frecvent utilizate prin functia Application Tuning. Astfel, software-ul Display Pilot va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate.

 

Monitorul are intrari multiple pentru conexiuni versatile: DVI-DL, DP1.2 , mDP1.2 2X HDMI 1.4, dar si un hub USB cu 5 porturi pentru downstream, 1 pentru upstream si 1 mini USB pentru OSD controller. Are picior reglabil pe patru directii (rotire, inclinare, pivotare si reglaj pe inaltime). Monitorul vine cu senzori de lumina si proximitate, touch pad si card reader.

 

Disponibilitate: Noul monitor cu 4K BenQ BL3201PT este disponibil prin partenerii autorizati BenQ pentru Romania (Darer, IT Direct, MGT Educational, Network One Distribution, Like IT).

Bucuresti, 22 decembrie 2014 – BenQ Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.