Zitec devine compania cu cei mai multi programatori certificati PHP din Romania si ocupa locul 3 la nivel european


Alexandru Lăpușan, CEO si co-fondator Zitec (3)            Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, devine prima companie romaneasca de IT cu cei mai multi specialisti care au obtinut certificarea Zend PHP Engineer si se situeaza pe locul al treilea la nivel european in randul companiilor de IT ai caror programatori detin aceasta certificare.

 

Astfel, cu un total de 25 de specialisti certificati PHP Zend Engineer, respectiv 13% din numarul total de certificari existente la nivel national, echipa de programatori certificati din Zitec este cea mai mare din Romania, iar in Europa este depasita de doar doua companii, din Germania, respectiv Marea Britanie.

 

„Obtinerea certificarilor de specialitate a fost intotdeauna in atentia noastra, nu pentru ca ne dorim un perete plin cu diplome, ci deoarece procesul de certificare presupune acoperirea solida a unor concepte de baza, vitale in activitatea unui programator PHP la nivelul de performanta dorit de Zitec. Stiam de ceva timp ca suntem compania IT cu cele mai multe certificari Zend PHP din Romania, dar faptul ca suntem a 3-a firma la nivel european ne bucura si ne motiveaza sa continuam pe acest drum”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Co-fondator Zitec.

Totodata, Zitec este reseller al firmei Zend (The PHP Company) din Romania, fapt ce confirma experienta companiei in livrarea proiectelor PHP. Oferta completa a companiei Zend la nivel international este prezenta si in Romania, iar printre proiectele locale in care sunt implicati specialistii Zitec certificati Zend PHP se numara: PayU, Flanco, Network One Distribution, Paravion, Amadeus si Depanero.

 

Planuri de crestere a echipei si a numarului de certificari

 

In ceea ce priveste obiectivele pentru anul urmator, Zitec planuieste sa atraga in echipa peste 40 de noi colegi, inclusiv dezvoltatori PHP, si sa sustina in continuare membrii echipei in obtinerea de astfel de certificari.

 

„La fel ca in 2014, si anul viitor ne vom concentra pe dezvoltarea echipei, atat ca numar de specialisti, cat si in ceea ce priveste certificarile acestora, astfel incat sa livram in continuare proiecte IT complexe la cele mai inalte standarde de calitate”, a mai spus Alexandru Lapusan.

Bucuresti, 4 decembrie 2014 – Zitec

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.