Mio a lansat MiVue 588, cea mai performanta camera video din portofoliu


MiVue 588_scenario_image             Mio Technology, unul dintre cei mai renumiti producatori de dispozitive GPS la nivel mondial, lanseaza pe piata locala MiVue 588, cea mai performanta camera video din portofoliu destinata soferilor. Noul dispozitiv contine senzorul ExmorTM CMOS dezvoltat de Sony care captureaza imagini video si fotografii Full HD uimitoare, pline de detalii, cu contrast superb, culori bogate si mai puţin zgomot de imagine, mai ales in conditii de luminozitate scazuta.

Mai mult, pentru a asigura o calitate superioara a inregistrarilor, noua camera video auto poate fi dotata, optional, cu un filtru antireflex care diminueaza efectul de reflexie cauzat de lumina puternica a soarelui.

MiVue588

Mio MiVue 588 dispune de un ecran de 2,5 inci sensibil la atingere, care il face mai usor de utilizat si de un receptor GPS incorporat care permite urmarirea traseelor. Mai mult, acesta inregistreaza secvente video, directia, viteza, precum si coordonatele geografice si le sincronizeaza cu Google Maps. Noul model din gama MiVue semnaleaza locurile unde sunt amplasate camerele video atat vizual cat si sonor, indicand pe ecran viteza curenta a autovehiculului, limita legala, precum si distanta ramasa pana la respectivul punct de supraveghere. Utilizatorii au posibilitatea de a-si actualiza lunar baza de date, fara costuri suplimentare, pe toata durata de functionare a camerei video Mio MiVue 588.

 

Suportul rotativ de montare a produsului ajuta la reglarea camerei la unghiul dorit, precum si la colectarea dovezilor video intr-un timp scurt, astfel incat sa poata fi inregistrata orice miscare din jurul automobilului.

Imagini mai luminoase si mai clare

Mio MiVue 588 are o dimensiune a diafragmei de F1.8 care permite sa intre mai multa lumina, iar acest lucru duce la inregistrari mai clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Camera cu unghi larg, de 130 grade, va inregistra clipurile video la o rezoluţie Full HD (1920X1080p). Fisierele comprimate cu ajutorul tehnologiei H.264 ofera o calitate excelenta a imaginii la o dimensiune redusa.

Martorul ocular din parbriz

Senzorul G integrat, cu 3 axe, inregistreaza direcţiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienţa si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de incredere in relatia cu asiguratorul. Mai mult, atunci cand senzorul de soc va depista o modificare neasteptata a miscarii autovehiculului, Mio MiVue 588 va inregistra evenimentul, iar clipul rezultat va fi protejat de stergerile accidentale.

Dupa conectarea dispozitivului la computer, vor putea fi analizate directia de mers si datele rezultate in urma unei eventuale coliziuni.

De asemenea, soferii pot comuta de la modul inregistrare la cel foto pentru a putea realiza fotografii ale exteriorului masinii si pentru a evidentia eventualele dovezi ale impactului. Imaginile astfel rezultate vor include si coordonatele GPS, care sa permita elucidarea circumstantelor producerii unui accident.

Inregistrare automata

Dupa introducerea cheii in contactul autovehiculului, Mio MiVue 588 va porni automat si va incepe inregistrarea, cu conditia sa fie asigurata alimentarea continua a echipamentului.

Supravegherea masinii in parcare

Mio MiVue 588 integreaza functia Parking Mode, pentru o supraveghere continua a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricarei miscari in raza senzorului, dispozitivul va incepe inregistrarea. In plus, puteti alege modul de inregistrare continua, functie disponibila la conectarea kit-ului optional de alimentare constanta.

Mio MiVue 588 va fi disponibil pe piata din Romania incepand de saptamana viitoare, la un pret recomandat de 899 lei.

Specificatii tehnice

 • Ecran de 2,5 inci
 • Senzor ExmorTM Sony
 • Filtru antireflex (optional)
 • Inregistrare Full HD la 1080p cu tehnologia de compresie H.264
 • GPS incorporat
 • Baza de date pentru radarele fixe, cu actualizare pe viaţa a produsului
 • Senzor G cu 3 axe
 • Camera cu unghi larg, de 130 de grade
 • Mod de fotografiere care permite marcarea coordonatelor geografice
 • Functie Parking Mode ce permite o supraveghere continua a locului unde este parcat autoturismul
 • Microfon incorporat
 • Dimensiuni: 64mm X 65,1 mm X 36,5mm
 • Greutate: 97,8 g

Bucuresti, 4 decembrie 2014 – Mio Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s