MMD a prezentat noul monitor Philips 4K UHD cu diagonala de 40 de inci


Philips BDM4065UC_1             MMD, partener licentiat al Philips Monitors, anunta un nou membru al gamei Philips 4K Ultra HD, monitorul de 40 de inci BDM4065UC. Oferind de patru ori mai multa claritate si o rezolutie de patru ori mai mare fata de modelele Full HD, noul monitor de 40 de inci BDM4065UC promite o experienta de vizionare uimitoare si detalii de neegalat in fiecare aplicatie. Ecranul foarte mare ofera un spatiu suplimentar, astfel incat utilizatorii pot folosi multiple aplicatii in același timp.

Ecran generos de 40 de inci

„Noul monitor UltraClear UHD aduce experienta de vizualizare la nivel 4K. Beneficiind de claritatea și luminozitatea 4K UHD și dimensiunea generoasa de 40 de inci a ecranului, utilizatorii vor sesiza spatiul suplimentar și precizia detaliilor fiecarei acţiuni pe care o fac – de la aplicatii financiare complexe sau imagistica știintifica, pana la rularea de jocuri si filme”, declara Thomas Schade, Vice Presedinte EMEA in cadrul MMD.

Philips BDM4065UC_Philips BDM4065UC_3

Claritate cvadrupla și productivitate sporita cu ajutorul rezolutiei 4K UHD

Ultra High Definition ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat monitoarele Full HD. La rezoluţia de 3840 x 2160, monitorul dispune de un numar de patru ori mai mare de pixeli in același spatiu. Departe de a fi un gizmo cu putine beneficii in viata reala, 4K UHD ofera avantaje reale utilizatorilor profesioniști. Fotografii și cei care lucreaza in producţia video pot mari imaginea pana la cele mai fine detalii, iar datorita aranjamentului 8-bit + FRC, monitorul asigura claritate si fidelitate culorilor.

Nu doar utilizatorii din mediile creative se pot bucura de beneficiile rezolutiei 4K UHD: noul monitor transforma experienta de vizualizare pentru profesioniștii din domeniul finantelor, care pot rula aplicatii de date in mai multe ferestre, bucurandu-se de senzatia de spatiu și claritate a detaliilor pe toata suprafata ecranului. Prin folosirea tehnologiei MultiView, utilizatorii pot afișa patru ferestre Full HD simultan. Panelul VA asigura detalii afisate in claritate maxima, indiferent de unghiul din care ecranul este privit, chiar si aproape din lateral. Pentru utilizatorii care nu pot avea suficient spatiu, designul foarte subtire al marginii permite alaturarea a doua monitoare de 40 de inci. Rezulta o imagine panoramica uimitoare.

Philips BDM4065UC_2

Conectivitate adaptabila

Noul monitor 4K UHD de 40 de inci beneficiaza de conectivitate puternica, conceputa sa ofere tuturor utilizatorilor libertate de a alege felul in care lucreaza sau se bucura de timpul liber. Cu conexiuni digitale ce dispun de cea mai mare latime de banda, monitorul poate fi conectat la o gama larga de surse media, permitand utilizatorului sa se bucure de continutul 4K Ultra HD pe ecranul de 40 de inci. DisplayPort-ul digital 1.2 PC-to Display suporta transfer de date la o viteza de pana la 10.8 Gbps, pentru o viteza mai mare a afișarii imaginilor si latenta zero a ratei de refresh. De asemenea, monitorul dispune de suport MHL pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de continutul de pe gadgetul mobil pe ecranul monitorului (in timp ce acesta se incarca), de USB 3.0 foarte rapid si HDMI 1.4, pentru streaming video de inalta calitate si semnale audio de la un PC sau de la o alta sursa AV.

Monitorul Philips BDM4065UC va fi disponibil in magazinele din Europa de la sfarsitul lunii noiembrie.

Specificatii tehnice – Philips 40-inch BDM4065UC Display

LCD panel type, size VA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 39.56 inches / 100.5 cm
Optimal resolution 3840 x 2160 @ 60 Hz
Viewing angle 176º (H) / 176° (V), @ C/R > 20
Brightness 300 cd/m²
Brightness uniformity 96% ~ 105%
Display colors Color support 1.07 billion colors
PIP / PbP PiP (two devices), PBP (four devices)
Connectivity ·         USB: USB 3.0 x 4 + faster charger

·         Signal Input: VGA (Analog ), DisplayPort, mini DisplayPort, HDMI (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, headphone out

·         RS232

Sustainability Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, RoHS

•Recyclable packaging material: 100 %

•Post-consumer recycled plastic: 25%

•Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CCC, CE Mark, cETLus, FCC Class B, SEMKO, TUV/ISO9241-307, WEEE, CECP, CU-EAC, EPA, KC, PSB, PSE

Bucuresti, 4 decembrie 2014 – MMD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.