Servicii VIP pe destinatia Antalya, pentru vara anului 2015. Prestige Tours semneaza un parteneriat exclusiv cu Calypso Tour, unul dintre cei mai mari turoperatori din Turcia


IMG_6258           Prestige Tours, turoperatorul grupului Happy Tour, a semnat pentru sezonul de vara 2015, un nou parteneriat, in exclusivitate cu Calypso Tour, parte din grupul Casio Air. Astfel, turistii Prestige Tours vor beneficia de cele mai bune tarife si disponibilitate pentru cele mai bine cotate hoteluri de lux din Antalya – unele in premiera pentru piata romaneasca -, dar si de servicii VIP, o premiera pentru turistii din Romania, pe o destinatie charter. ”Pregatim turistilor o noua abordare pentru o destinatie traditionala. O Antalya altfel, pentru toti cei care aleg sa revina in fiecare vara in Turcia. Prestige Tours doreste sa le ofere clientilor sai mai multe optiuni, mai bune, din punct de vedere al serviciilor, respectiv al tarifelor, atat pentru hotelurile alese, cat si pentru excursiile optionale”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

IMG_6262

„Oferta pentru 2015 va cuprinde hoteluri exclusiviste, asistenta turistica in limba romana din partea ghizilor de turism pe durata intregii calatorii. Daca, de obicei, un singur ghid are in grija 1.000 de turisti, Calypso Tour pune la dispozitie sapte reprezentanti pentru acealasi numar de clienti, pentru ca serviciile de calitate si grija fata de turist sunt prioritare. In plus, accesul la informatii, harti, facilitati, excursii optionale este disponibil pentru clientii VIP prin intermediul tabletelor ce vor fi inmanate turistilor inca din aeroport si disponibile lor pe toata perioada sederii. Turistul beneficiaza de un tratament special inca din clipa in care ajunge in aeroport”, explica Elena Anghel.

Printre hotelurile ce vor fi disponibile turistilor din Romania prin intermediul Calypso Tour se numara Resortul Port Nature, Hotelul Mardan Palace, Hotelul KayaBelekPalazzo, Hotelul Miracle, Calista Luxury si Marti Myra. In plus, oferta VIP cuprinde excursii optionale in cele mai frumoase zone din Antalya, precum si croaziere cu iacht privat, tandem-parapanta, jeep-safari, rafting si scufundari.

Pachetele sezonului estival 2015 pornesc de la 400 de euro/persoana, in perioada Targului de Turism turistii beneficiind de reduceri de pana la 35%.

Bugetul mediu anual pentru o vacanta in Antalya este de 750 de euro/persoana. In majoritatea cazurilor, turistul roman alege un hotel de 5 stele si servicii all inclusive. Peste 80% dintre turistii care aleg Antalya opteaza pentru ofertele hotelurilor de lux si exclusiviste. ”Cererea pentru astfel de unitati creste de la an la an. Se solicita o oferta mai ampla de hoteluri, turistii sunt dornici sa incerce cele mai noi hoteluri de lux. Astfel de turisti VIP platesc, in medie, 1.500 euro/persoana pentru o vacanta in Antalya”, spune Aytaҫ Aҫikgӧz, European Contract Manager Calypso.

”Pentru a le putea oferi cele mai bune hoteluri si serviciile exclusiviste pe care si le doresc am optat pentru parteneriatul cu Calypso Tour. Partenerul nostru are contracte cu hotelurile de top din Antalya, ofera servicii VIP si reprezinta garantia unui sejur fara griji”, sustine Elena Anghel.

IMG_6266Calypso este un turoperator de prim rang din Turcia, cu 10 ani de experienta in furnizarea de asistenta turistica de top pentru turisti din toate colturile lumii. Parteneriatul cu Calypso a intrat in vigoare in luna octombrie, prin urmare, turistii romani pot deja achizitiona pachetele VIP in regim de early booking. Desi sejururile sunt disponibile pe pachetele charter, ofertele turistilor vor fi customizate in functie de preferintele lor. ”Exclusivism inseamna si customizarea pachetului. Vom oferi turistilor cele mai bune servicii si vacanta pe care si-o doresc. Suntem bucurosi ca vom lucra cu Prestige Tours, pentru ca, la fel ca si Calypso, compania pune pret pe multumirea clientului si furnizarea serviciilor de cea mai inalta calitate”, spune Aytaҫ Aҫikgӧz.

Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, este unul dintre cei mai mari turoperatori din Romania. Prestige promoveaza un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate inalta a produselor turistice oferite, pe siguranta si pe satisfacerea clientilor. Cu 24 de ani de experienta in turism si o reputatie impecabila, Prestige Tours pastreaza standarde inalte de calitate prin daruire si creativitate, validate nu doar de piata romaneasca, dar si de cea europeana.

13 Noiembrie, 2014, Bucuresti – Prestige Tours

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.