Allview lanseaza doua device-uri cu Windows 8.1, Wi7 si Wi10N


Wi10N-&-Wi7            Allview lanseaza astazi in cadrul evenimentului Microsoft Summit Romania tableta de 7″ Wi7 si netbook-ul hibrid Wi10N. Ambele ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 si reprezinta optiuni competitive pentru productivitate si utilizare flexibila.

“Fiecare dintre cele doua device-uri lansate astazi aduce beneficii multiple consumatorilor. Wi7 este o tableta usor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel® Atom™ si beneficiaza de subscriptie Office 365 Personal pentru un an. Pretul device-ului nu depaseste cu mult costul unei licente Office achizitionata separat.” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview

Wi7 (1)

Allview Wi7 are un display de 7″ cu rezolutie 1024×600 pixeli, ce poate fi la indemana utilizatorilor in orice moment, fiind usor de transportat. Procesorul Intel® Atom™ Quad Core cu frecventa de 1,33 GHz care poate ajunge pana la 1,83 GHz, solutia grafica Intel HD Graphics impreuna cu memoria RAM de 1 GB vor sustine toate activitatile zilnice care trebuie rezolvate la birou, acasa sau in deplasare. Subscriptia Office 365 Personal inclusa pentru un an de zile poate fi utilizata pe tableta Wi7, un PC si un telefon. Aceasta asigura cea mai recenta versiune a programelor Office si 1 TB de stocare online pe OneDrive. Astfel, fisierele sunt sincronizate pe toate dispozitivele, fiind usor de accesat si partajat.

Wi10N (1)

Utila si eleganta, Wi10N are display de 10″ si este echipata cu tastatura cu doc reversibil ce permite alegerea celui mai potrivit mod de pozitionare, in functie de moment. Device-ul este potrivit pentru persoanele care doresc o solutie ultra portabila ce indeplineste atat rolul de tableta cat si de netbook. Wi10N este dotata cu un procesor Intel® Atom™ Quad Core cu frecventa de pana la 1,83 GHz, un procesor grafic Intel HD Graphics si memorie RAM de 1 GB. Productivitatea este intregita de tastatura cu touchpad si de posibilitatea de a atasa un mouse prin Bluetooth sau conectandu-l in portul USB.

Bateria de 6000 mah si procesorul Intel Atom asigura performanta ridicata cu un consum redus de energie, oferind o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare continua si pana la 6 zile in stand-by. La fel ca Wi7, tableta Wi10N are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru 1 an de zile care, pe langa multele beneficii pe care le ofera, asigura un spatiu de stocare online de 1 TB.

Noile produse marca Allview sunt disponibile incepand de astazi la preturile de 379 lei pentru Wi7 si 1149 lei pentru Wi10N.

Bucuresti, 13 noiembrie 2014 – Allview Mobile Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s