27 de zile pana la definitarea listei de companii care vor putea reprezenta Romania la Eurocloud Awards 2014


Elena Zvarici Eurocloud RomaniaEtapa inscrierilor la Premiile Eurocloud Romania se termina pe 31 iulie. Castigatorii vor reprezenta Romania in cea mai bine cotata competitie independenta la nivel european

Pentru al doilea an consecutiv, filiala locala a Eurocloud, asociatie pan-europeana cu prezenta directa in 29 de tari promoveaza companii cu produse tehnologice din domeniul cloud computing la nivel continental. Competitia nationala Premiile Eurocloud 2014 cauta acele companii care exceleaza printr-un concept de produs unic, au in spate o platforma tehnica robusta sau si-au dovedit deja succesul de piata la nivel national. Cei care vor reprezenta Romania vor fi sprijiniti prin promovarea in cadrul unei puternice organizatii internationale, o comunitate din care fac parte deopotriva startupuri si furnizori consacrati de cloud, companii care utilizeaza cu precadere acest tip de produse dar si reprezentanti cu rol decizional ai administratiei Uniunii Europene.

            ”Data fiind noutatea domeniului, majoritatea tarilor europene pleaca in linii mari cu aceleasi sanse in sectorul cloud computing-ului. Nu vrem sa pierdem aceasta sansa, de aceea organizam aceasta competitie care in final este o punte de legatura cu clienti si alte companii similare din Europa, una pe care cei mai multi abia invata sa o foloseasca. Romania poate deveni o tara a cloud computing-ului”, spune Elena Zvarici (foto), presedinte al Eurocloud Romania.

            Companiile care vor sa se inscrie la Premiile Eurocloud 2014 o mai pot face pana pe 31 iulie completand formularul disponibil la eurocloud.ro. Ulterior acestei date, un juriu profesionist va evalua aplicatiile si va stabili castigatorii fiecarei categorii. Acestia vor putea reprezenta Romania la gala Eurocloud Awards 2014 din 30 septembrie la Luxemburg.

            Categoriile la care se pot face inscrierile acopera tot spectrul de organizatii din industria tanara a cloudului, inclusiv clienti care utilizeaza acest tip de servicii.

–   Cel mai bun serviciu SaaS (software as a service) de pe piata

–    Cel mai bun serviciu IaaS/Paas (Infrastructure/Platform as a service) de pe piata

–    Cel mai inovativ startup de cloud

–    Startup-ul de cloud cu cel mai bun potential de business

–    Cel mai bun serviciu de cloud pentru sectorul public

–    Serviciul de cloud cu cel mai mare impact in business

            ”Candidatii de anul trecut ne-au spus ca am fost exigenti. Anul acesta am incercat sa facem mai facila procedura de inregistrare fara sa ne pierdem din rigurozitate iar materialele complete de pe site ajuta candidatii sa inteleaga toate detaliile”, spune Elena Zvarici, presedinte al Eurocloud Romania.

Printre castigatorii competitiei de anul trecut se numara RenderStreet, Ymens, Siveco si GTS Telecom.

Despre Eurocloud Romania:

            Membru activ al comunitatii EuroCloud, EuroCloud Romania reuneste industria cloud, utilizatorii serviciilor de cloud computing si mediul legislativ romanesc, respectiv european. EuroCloud Romania este membru al Consiliului de Administrare EuroCloud Europa.

EuroCloud Romania isi propune dezvoltarea unui ecosistem local de cloud si cresterea vizibilitatii pietei romanesti in contextul european al industriei cloud.

            EuroCloud Romania este o organizatie independenta, non-guvernamentala, non-profit, care functioneaza dupa legea romana a asociatiilor si fundatiilor.

Bucuresti, 4 iulie 2014Eurocloud Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.