Noul monitor Philips UltraClear 4k: detalii de patru ori mai clare


image002             MMD lanseaza un nou display de mare anvergura: monitorul Philips 4K UltraClear UHD Display. Dispunand de o rezolutie de patru ori mai mare fata de un monitor full HD, deci si de o claritate asemenea, monitorul Philips 288P6LJEB ofera utilizatorilor culori si detalii excelente intr-o imagine extrem de clara.

4K UHD: rezolutie cvadrupla pentru claritate si luminozitate

Noul monitor Philips 4K UltraClear UHD ofera o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160 pixeli pe un ecran Ultra HD ce dispune de patru ori mai multi pixeli pe aceeasi arie in comparatie cu calitatea oferita de un display Full HD. Cu cat numarul de pixeli este mai mare, cu atat imaginea si textul sunt mai detaliate, oferind mai multa claritate, luminozitate si imagini vii.

Tehnologia Ultra High Definition marcheaza o diferenta remarcabila pentru divertisment si aplicatii, iar modelul Philips 288P6LJEB aduce experienta UHD in birouri si living-uri. In zona de divertisment, utilizatorii pot rula filme, pot juca jocuri, edita fotografii, in viitor asteptandu-se la si mai mult continut TV 4K. In aplicatiile de business, toate sarcinile pot fi realizate pe Ultra HD datorita spatiului larg de desfasurare si a detaliilor fine oferite de acesta. Utilizatorii unor aplicatii specializate precum programe de imagistica din domeniul stiintific, unde abilitatea de a identifica detalii minore este esentiala, beneficiaza de o claritate fara precedent.Philips 288P6LJEB_4Philips 4K UltraClear UHD Display ofera un set de functii extraordinare, concepute sa imbunatateasca si sa completeze rezolutia UHD. Cu un timp de raspuns mai mic de 1ms, display-ul Philips Ultra HD este unul dintre cele mai rapide monitoare 4K de pe piata; acesta suporta peste 1 miliard de culori, avand capacitatea sa reproduca cele mai fine nuante cu o acuratete totala – potrivit pentru aplicatii de business precum CAD dar si pentru o experienta de gaming imersiva.

Display-ul Philips Ultra HD suporta MultiView, tehnologie ce permite utilizatorilor sa conecteze doua dispozitive de streaming simultan: acestia pot lucra documente office generate de pe o tableta conectata, in timp ce vizualizeza stirile de la TV. DisplayPort-ul digital 1.2 suporta transferarea datelor la o viteza de pana la 10.8 Gbps, in timp ce, prin intermediul conexiunii MHL, utilizatorii pot conecta dispozitive mobile si se pot bucura de continut HD direct pe ecranul monitorului. Iar cu ajutorul portului USB 3.0, utilizatorii se pot bucura de un transfer extrem de rapid.

Philips 288P6LJEB_1

Ultra usor si ergonomic

Pentru a reduce oboseala de la birou, noul display Philips dispune de functii precum Smart ErgoBase, ce permite utilizatorilor sa ajusteze pozitia monitorului la un nivel ce ofera unghiuri de vizualizare confortabile chiar si pentru cei care folosesc ochelari cu lentile bifocale sau progresive. Pentru flexibilitate ergonomica, baza monitorului integreaza un sistem inteligent de ascundere a cablurilor.

 

Specificatii tehnice – Philips 288P6LJEB 4K UltraClear UHD Display

LCD panel type, size TFT LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 28 inch / 71.1 cm
Optimal resolution 3840 x 2160 @ 60 Hz
Viewing angle 170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10
Brightness 300 cd/m²
Display colours Color support 1.07 billion colors
PIP / PbP Yes
Connectivity
  • USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 + faster charger
  • Signal Input: VGA (Analog), DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort 2.1, MHL-HDMI (digital, HDCP)
  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): PC audio-in, headphone out
Stand Tilt: -0.20

Swivel: -/+65

Height adjustment: 150 mm

Pivot: 90°

16 iunie 2014: MMD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.