HTC Desire 310 Dual SIM, un nou smartphone disponibil exclusiv in portofoliul COSMOTE


COSMOTE_HTC_Desire_310_DualSIM              Oamenii sunt in continua cautare de dispozitive de top, care sa dispuna de cea mai noua tehnologie, la un raport optim calitate – pret. COSMOTE Romania continua sa fie alaturi de clientii sai prin extinderea portofoliului de smartphone-uri cu noul HTC Desire 310 Dual SIM. Varianta dual SIM a telefonului este disponibila exclusiv la COSMOTE, incepand cu luna mai. Terminalul este perfect pentru cei care sunt mereu in cautarea celei mai bune experiente de utilizare oferita de tehnologia HTC la un pret accesibil.

Noul HTC Desire 310 Dual SIM functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, are un touchscreen de 4.5 inci cu o rezolutie de 480 x 854 pixeli, alaturi de un procesor Quad-core de 1,3 GHz, care permite navigarea rapida pe Internet si utilizarea cu usurinta a aplicatiilor instalate. Cateva dintre caracteristicile dispozitivului sunt HTC BlinkFeed si Video Highlights. Astfel, prin BlinkFeed, clientii vor avea acces la toate fluxurile de stiri importante direct pe ecranul principal al smartphone-ului, alaturi de actualizarile din retelele de socializare precum Facebook, Twitter sau LinkedIn. In plus, HTC BlinkFeed vine impreuna cu functia Offline Reading, care permite citirea stirilor chiar si atunci cand o conexiune la Internet nu este disponibila.

Smartphone-ul are o camera foto de 5 MP cu functii de detectare a fetei si de geo-tagging, fiind perfecta pentru cei care doresc sa pastreze amintiri ale momentelor speciale. De asemenea, functia Video Highlights permite utilizatorilor sa realizeze clipuri video folosind cele mai importante fotografii si inregistrari.

HTC Desire 310 Dual SIM are o baterie de 2000 mAh Li-Ion, memorie interna de 1 GB RAM si o capacitate de stocare de 4 GB, care poate fi extinsa pana la 32 GB cu un card microSD.

Noul telefon are un design atractiv, fiind disponibil in culorile albastru si alb, si poate fi achizitionat din toate magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 1 leu cu COSMOTE Free L pe 24 de luni, care, pentru doar 31 euro pe luna (TVA inclus), ofera nelimitat comunicare nationala, internationala in Zona 1 si in retea, SMS-uri nationale si in retea, precum si trafic de date (viteza scade la 64 kbps dupa depasirea traficului de date recomandat de 1 GB). Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil si fara contract la pretul de 749 lei.

Bucuresti, 28 mai, 2014COSMOTE Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.