Oferta de vara de la Romtelecom: cea mai cuprinzatoare grila de canale Discovery Networks, inclusiv, in exclusivitate, noul ID Xtra


IX Xtra by DiscoveryClientii Romtelecom se vor bucura in curand de cel mai cuprinzator portofoliu de canale Discovery Networks din Romania, inclusiv de cel mai nou canal, axat pe zona de mister si suspans si disponibil in exclusivitate: ID Xtra.

 Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta pune pe tapet toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum si ID Xtra, disponibil in exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament. ID Xtra este un canal adresat in principal publicului feminin, axat pe continut din zona de mister si suspans, care dezvaluie povesti fara egal si mistere captivante din viata reala, intr-un format modern si atractiv. Telespectatorii din Romania se vor putea bucura de noile show-uri de pe ID Xtra, inclusiv de emisiunea „Tabloid” a lui Jerry Springer, in care cunoscutul prezentator promite sa raspunda curiozitatilor celor mai iscoditoare minti, dezvaluind povesti bizare de viata.

 

Mathias Hanel, Director Executiv Comercial  Segment Rezidential  Romtelecom si Cosmote RomaniaGrila de programe a Romtelecom include si continut exclusiv pentru pasionatii de sport, prin Dolce Sport care aduce, in exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series si alte competitii faimoase. Mai mult, in functie de abonamentul detinut, clientii au la dispozitie si o suita de pana la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzica (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) si documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD si Eurosport 2 HD).

 

Prin oferta de vara, Romtelecom isi reconfirma promisiunea de a oferi continut de calitate pentru toate gusturile. Discovery este un brand recunoscut la nivel international, prin urmare ne bucura ca suntem singurul operator care poate oferi clientilor sai avantajul de a detine toate canalele din oferta sa. Supercompetitiile disponibile in exclusivitate la Dolce Sport, dar si de celelalte canale din grila, fac din oferta de televiziune de la Romtelecom una intr-adevar pentru toate gusturile”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Romtelecom si Cosmote Romania.

 

Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEASuntem incantati sa anuntam astazi, in parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din Romania, care furnizeaza continut unic din zona de mister si suspans, consolidand in acelaşi timp portofoliul nostru şi transformandu-l astfel intr-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual. Avand in vedere specificul şi unicitatea continutului, suntem increzatori ca ID Xtra va fi foarte bine primit de catre telespectatorii din Romania”, a declarat Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA.

 

Oferta poate fi achizitionata telefonic, prin apel la 1930, online pe www.romtelecom.rosi in reteaua de magazine Romtelecom, Cosmote si Germanos.

21 Mai 2014, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.