HTC lanseaza noul HTC One mini 2


HTC One mini 2_1            HTC  lanseaza astazi HTC One mini 2, cel mai nou membru din familia HTC One. Modelul HTC One mini 2 impresioneaza printr-un display HD compact, dar totodata generos, de 4,5 inch, este dotat cu HTC Sense™ 6, interfata HTC BlinkFeed™ si o camera frontala de 5 MP. Noul smartphone imbina, intr-un model compact, designul impresionant si constructia din metal cu experienta unica a noului HTC One (M8).

 

Peter Chou, CEO HTC Corporation: „Cel mai nou membru al familiei multi-premiate de smartphone-uri HTC One incorporeaza cu succes capabilitatile tehnice avansate care au adus gamei HTC One recunoastere la nivel global intr-un dispozitiv elegant si compact. Dimensiunile smartphone-ului si formele conice sunt gandite pentru ergonomie, manevrabilitate si lejeritate in transportare. Modelul HTC One mini 2 este alegerea perfecta pentru fanii designului impresionant al HTC One (M8) care doresc un dispozitiv compact.”

HTC One mini 2_2

Frumusetea este ereditara

Noul HTC One mini 2 imbina designul impresionant care a adus modelului HTC One (M7) premiul pentru design in competitia iF Design Award 2014 cu trasaturile rotunjite si finisajul emblema, in culoarea Gunmetal Gray, ale modelului HTC One (M8). Disponibil in variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver si Amber Gold, prin forma compacta si designul elegant, HTC One mini 2 este alegerea evidenta pentru utilizatorii care doresc un telefon cu un design incredibil si totodata cu functionalitati impresionante.

 

Camera de inalta calitate pentru fotografii selfie de efect

Camera frontala de 5 MP cu care este dotat noul HTC One mini 2 garanteaza fotografii selfie de inalta calitate. Nu va fi nevoie de realizarea mai multor fotografii ale aceluiasi cadru, intrucat camera frontala permite, prin intermediul timerului, timp suficient pentru pregatire pana la momentul declansarii si realizarii imaginii. Noul HTC One mini 2 confera totodata auto-portretelor o doza de profesionalism prin functia Touch Up, conceputa pentru editari foto, care permite netezirea pielii, eliminarea efectelor de ochi rosii, ajustarea conturului fetei si a gamei cromatice naturale. Pentru efecte jucause, aplicatia Touch Up ofera posibilitatea de a obtine efecte stil manga prin intermediul exagerarii anumitor trasaturi ale fetei.

 

HTC BoomSound™ – Un dispozitiv de mici dimensiuni cu sunet impresionant

Desi compact, HTC One mini 2 incorporeaza tehnologia HTC BoomSound conceputa pentru a reda sunete clare si puternice, capabilitati audio excelente. Fiind echipat cu acelasi amplificator disponibil la modelul HTC One (M8), noul HTC One mini 2 reda cu fidelitate tonuri joase depline, de la bass la treble, dar si tonuri inalte prin intermediul a doua difuzoare frontale, tehnologie sinonima inovatiilor multi-premiate din familia de dispozitive mobile HTC One.

 

HTC BlinkFeed™ – Cele mai importante stiri, livrate direct pe ecranul de pornire

Prin intermediul HTC BlinkFeed, ecranul de pornire al telefonului devine un agregator de stiri, reportaje si actualizari din retele sociale in timp real. HTC BlinkFeed ofera continutul online de interes pentru fiecare utilizator si il face mai accesibil si usor de parcurs, fiind livrat din cadrul unei retele de peste 1.000 de parteneri media. Interfata este impartita in cadrane adaptabile pentru afisarea actualizarilor din social media alaturi de subiecte preferate din mass media, informatii livrate in timp real pe ecranul de pornire al telefonului. Posibilitatea de navigare continua prin continutul de interes simplifica accesarea articolelor, iar utilizatorii sunt astfel mereu conectati la informatiile de ultima ora.

 

HTC One mini 2_3Partajeaza si colaboreaza pe platforma Zoe

Momentele memorabile pot fi surprinse cu camera de 13 MP si transformate in videoclipuri Zoe Highlight, apoi partajate cu prietenii si familia prin intermediul aplicatiei HTC Zoe si altor canale de social media. Pentru momente cu adevarat speciale, functia de Remix permite persoanelor din grupul propriu de contacte sa adauge fotografii, videoclipuri si coloane sonore pentru a crea videoclipuri Zoe Highlight si sa prezinte experienta unei intamplari din perspective diferite.

 

Disponibilitate                                                                                                              

Noul HTC One mini 2 va fi lansat in variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver and Amber Gold si va fi disponibil in EMEA si in Asia incepand cu luna iunie 2014.

Specificatiile complete al noului HTC One mini 2 le gasiti aici.

 

Bucuresti, 15 Mai 2014 – HTC Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.