Epson ofera suport nativ pentru sistemul de operare Android KitKat, simplificand printarea de pe dispozitivele mobile


Epson Connect Solutions

Peste 100 de modele de imprimante Epson vor putea printa in mod wireless de pe smartphones si tablete care ruleaza Android 4.4

Epson anunța suportul pentru Android Printing, platforma nativa de printare care a debutat in cadrul AndroidTM*1 KitKat (versiunea 4.4). Prin intermediul Android Printing, utilizatorii de dispozitive mobile pot printa documente, fotografii, pagini web si email-uri, fara sa fie necesara folosirea unei aplicatii dedicate. Peste 100 de modele de imprimante si multifunctionale Epson echipate cu tehnologia Epson-Connect au suport nativ pe cele mai noi tablete si smartphone-uri AndroidTM de la producatori precum Google®, HTC® si Samsung®.

 

“Suntem mandri sa oferim suport pentru noua tehnologia Android Printing lansata odata cu versiunea KitKat”, a declarat Kevin Toes din cadrul Epson Europe. “Este o imbunatatire majora de care se vor bucura atat utilizatorii Android, cat si dezvoltorii care lucreaza cu aceasta platforma. De acum, dispozitivele care ruleaza KitKat vor putea printa pe imprimantele Epson atat prin intermediul aplicatiilor Google preinstalate, cat si din aplicatiile noi aflate inca in dezvoltare. Acest lucru se traduce prin usurarea printarii mobile de pe noua generatie de dispozitive Android.”

 

Android Printing le permite utilizatorilor de dispozitive Android sa printeze fara sa fie necesara instalarea unei aplicatii dedicate. Utilizatorii se pot conecta direct la imprimantele disponibile, pot schimba dimensiunea hartiei, pot alege paginile pe care vor sa le imprime si pot sa tipareasca aproape orice document, imagine sau fisier. Dupa descarcarea aplicatiei gratuite Epson Print Enabler, utilizatorii pot printa email-uri, fotografii, continut web sau documente pe orice model de imprimanta Epson compatibila folosind o serie de aplicatii Google Play precum ChromeTM, DriveTM, GalleryTM, GmailTM, PhotosTM si QuickofficeTM.

 

 Mai multe despre solutiile Epson de printare mobila

Solutiile de printare mobila Epson Connect faciliteaza printarea documentelor, fotografiilor, e-mail-urilor si a paginilor web folosind o imprimanta cu suport Epson Connect in combinatie cu o tableta, un smartphone sau un calculator.*1 De asemenea, Epson este membru al Mopria Alliance, demonstrand angajamentul pentru dezvoltarea standardelor de printare mobila care le permit utilizatorilor sa tipareasca cu usurinta indiferent de brand, dispozitiv sau sistem de operare.

Bucuresti, 15 mai 2014 – Epson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.