KLM si Traveo.ro sustin performantele elevilor romani premiati la NASA


Poza NASAIn urma articolelor aparute in presa despre elevii romani castigatori ai competitiei NASA, care nu puteau participa la gala de premiere din lipsa de fonduri, Traveo.ro si KLM Romania s-au sesizat si au decis sa contribuie la facilitatea calatoriei acestora.

 

Astfel, grupul de elevi de la liceul Tudor Vianu, Bucuresti, care a castigat doua premii in cadrul Conferintei Internaţionale pentru Dezvoltare Aerospaţiala 2014, organizata de NASA, va pleca la Los Angeles Marti, 13 Mai, cu zborul AF 066 si va reveni in tara Joi, 22 Mai.

 

Proiectului elevilor romani s-a numit Arcturus Space Settlement si s-a remarcat din peste 800 de proiecte inscrise in competitie. Elevii sunt cu totii pasionati de stiintele exacte si au fost premiati la olimpiadele nationale de fizica si astronomie si la diferite concursuri internationale.
Traveo.ro si KLM sustin performantele elevilor romani, si pun pret pe inovatia tehnologica pe care acest gen de proiecte o aduce. Decizia de a sponsoriza plecarea acestora vine ca urmare a faptului ca ambele branduri pun accent pe performanta, pe inovatie, pe idei proaspete si abordari inedite.
Este o onoare si o bucurie pentru Traveo.ro si KLM ca au avut oportunitatea de a se implica in acest proiect si ca elevii romani pot participa, asa cum merita pe deplin, la premiere. E vorba aici de rezultate la cel mai inalt nivel, putini elevi din lume putandu-se lauda ca au castigat un mare premiu la NASA. Pentru acest lucru, Traveo.ro şi KLM ii felicita pe elevi si pe profesorii care i-au indrumat.

Bucuresti, 12 mai 2014 – Traveo & KLM Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.