Joaca fotbal cu Pelé! Provocare din partea VONINO


004_PANOU 1 VONINO WORLD CUP 2014_ROJoaca fotbal cu Pelé! Legenda sportului Pelé lanseaza prima si unica aplicatie oficiala – “Pelé: King of Football”, care vine preinstalata in exclusivitate pe tabletele si telefoanele VONINO, impreuna cu un voucher bonus oferit de VONINO.

 

La sfarsitul lunii aprilie, gigantul sportului, Pelé, a lansat prima aplicatie de joc pentru mobile si tablete, “Pelé: King of Football”(www.peleapp.com), in cadrul unui eveniment in cel mai mare magazin Apple din New York. La acest eveniment au participat creatorii  jocului, Cosi Productions, si insusi Pelé, care a luat parte si la un Q&A moderat de catre reporterul sportiv Georgie Thompson.

 

,,Aceasta este o modalitate noua si foarte distractiva de a fi in legatura cu fanii mei, in special cu generatia mai tanara de fani ai fotbalului, care nu au avut niciodata sansa de a ma vedea jucand. Astept cu nerabdare sa impartasesc experientele vietii si ale carierei mele intr-un mod interactiv cu utilizatorii acestei aplicatii, si sa intalnesc intr-o zi cativa castigatori norocosi’’, spune Pelé.

 

,,Am luat dragostea noastra pentru jocuri si sport si le-am combinat pentru a aduce o experienta distractiva, complet noua pentru jocurile pe mobil – dandu-le fanilor unica sansa de a juca impotriva legendei fotbalului, Pelé’’, explica Josh Blitz si Kane Swerner, co-fondatori ai Cosi Productions. “Pelé: King of Football” este primul joc de acest gen care ofera recompense extraordinare in viata reala si o experienta vizuala intensa  – pe care o vedem ca un pas inainte pentru jocurile pe mobil”.

 

Cu ocazia lansarii acestui joc, Vonino promoveaza concursul “VONINO te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, sa-l cunosti pe PELE”. Prin acest concurs, cautam sa rasplatim clientii fideli ai brandului VONINO si sa promovam ocazia unica de a avea acces la experiente din viata si cariera lui Pelé, jucand “Pele: King of Football”.

Regulamentul concursului si informatii despre cum se poate castiga marele premiu se gasesc la adresa : http://www.peleapp.com/pele/competition-terms/

 

Captivanta  aplicatie ,,flick-to-shoot” invita utilizatorii sa calce pe urmele lui Pelé, gasindu-si drumul de pe maidanele Braziliei pana la grandoarea scenei mondiale. Primul joc biografic de acest gen se gaseste preinstalat pe dispozitivele VONINO, dar se poate descarca si gratuit pe orice dispozitiv iOS sau Android. Jocul prezinta jucatori virtuali in 3D si ofera oportunitatea de a castiga premii reale, incluzand bilete la finala Cupei Mondiale din Brazilia si acces la “Seif’’, unde utilizatorii pot viziona clipuri originale cu interviuri in premiera ale legendei fotbalului.

Bucuresti, 12 Mai 2014 – Vonino

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.