Ieri s-a deschis oficial Bagel Brunch, primul bagel-shop din Romania


_DSC1410           Sub deviza “Deliciously fresh”, Bagel Brunch si-a deschis portile intr-un loc cochet si prietenos, situat pe strada Putul lui Zamfir, la numarul 60. Primul bagel-shop din Romania isi intampina oaspetii cu o mireasma puternica si apetisanta de paine calda, cafea proaspat-macinata si aroma fructelor stoarse.

 

Pe urmele bagel-ului

 

La Bagel Brunch, vedeta principala a meniului este un produs de panificatie originar din Cracovia si care dateaza de la inceputul secolului al XVII-lea. Istoria ne spune ca, la acea vreme, bagel-ul era oferit drept cadou, femeilor care dadeau nastere in semn de apreciere. Un secol mai tarziu, o data cu emigrarea evreilor polonezi la sfarsitul secolului al XIX-lea, bagel-ul a patruns in Statele Unite, acolo unde a declansat frenezia “New York Bagel”, fiind imediat adoptat cu drepturi depline. In prezent, bagel-shop-urile reprezinta o industie de peste 2,6 miliarde de dolari anual.

 

_DSC1405De ce este atat de delicios?

 

DSC06069Secretul care face din bagel alegerea ideala pentru orice gustare copioasa este reteta sa. Surpriza placuta este consistenta sa moale si pufoasa, datorata procedeului de dospire si fierbere inainte de a fi rumenit la cuptor. Exteriorul cu cheddar, seminte sau o serie de alte sortimente ofera optiuni diferite potrivite oricaror gusturi, astfel incat bagel-ul isi va gasi cu usurinta un loc privilegiat printre gustarile preferate:

 

O vizita la Bagel Brunch

 

Bagel Brunch este mai mult decat un bagel-shop: este locul intim unde cafeaua, fresh-ul si bagel-ul isi dau intalnire intr-un ambient retro, unde nu poti rezista sa nu faci popas pentru micul-dejun sau sa evadezi de la birou in pauza de pranz.

Bagel Brunch vizeaza atat persoanele care au un stil de viata alert, care prefera sa isi ia coffee to go, dar tin la un regim de viata cat mai sanatos, cat si pe toti cei care descopera in produsele noastre gusturile preferate si vor reveni pentru o comanda personalizata.

Mai jos gasiti cateva imagini de la lansarea de ieri

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.