Mouse-ul de gaming Logitech G502 va fi lansat la DreamHack Bucuresti 2014


image002

 In acest weekend, Cloud 9 si mYinsanity, doua dintre cele mai puternice echipe de e-sport din lume, vor fi prezente la booth-ul Logitech pentru a-si cunoaste fanii

Logitech G502 Proteus Core, cel mai nou mouse de gaming din gama Logitech G, va fi lansat in Romania in cadrul DreamHack Bucuresti 2014. Primul mouse din lume ce dispune de senzor cu rezolutie de 12,000 DPI va fi prezentat la booth-ul Logitech, sambata, 26 aprilie, la ora 13.00. Gamerii ce se vor inscrie pentru competitiile de gaming dedicate jocurilor League of Legends, DotA 2 si CS:GO, vor avea ocazia sa castige nou lansatul mouse. Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, Cloud 9 si mYinsanity, doua dintre cele mai puternice echipe de e-sport din lume, vor fi prezente la booth-ul Logitech pentru a-si cunoaste fanii. Dreamhack Bucuresti 2014 are loc in acest sfarsit de saptamana, intre 26 si 27 aprilie, la Sala Polivalenta.Logitech G502_1

Logitech G502 Proteus Core

Senzorul mouse-ului Proteus Core dispune de tehnologia exclusiva Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezolutiei ajustabile de la 200 pana la 12,000 DPI, mouse-ul ofera un tracking si capacitate de reactie de neegalat si poate detecta miscare la 300 inci pe secunda.

Proteus Core permite calibrarea senzorului la caracteristicile reflectorizante si fizice ale fiecarei suprafete de gaming, reconfigurandu-se pentru o perfomanta optima. Jucatorul va dobandi astfel viteza maxima de tracking si detectare minima a suprafetei atunci cand mouse-ul este ridicat, pe orice suprafata de gaming.

Logitech G502Pentru a maximiza performanta si senzatia fizica, Proteus Core permite ajustarea greutatii prin plasarea a pana la cinci greutati de 3,6 g in corpul mouse-ului. Pentru a fi in total control, gamer-ul poate folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comanda sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorita procesorului 32-bit ARM ce controleaza memoria interna a mouse-ului.

Logitech Proteus Core dispune de taste individuale, stanga si dreapta, ce ofera o platforma rigida si stabila, caracteristica ce face ca click-urile sa fie mai precise si durabile. Pentru a imbunatati si mai mult senzatia, viteza si acuratetea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tasta.

Logitech G502 Proteus Core va fi disponibil in Romania de la sfarsitul lunii aprilie la un pret recomandat de 359 Lei.

Bucuresti – 25 aprilie 2014 – Logitech Romania

 

One response to “Mouse-ul de gaming Logitech G502 va fi lansat la DreamHack Bucuresti 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.