HTC a lansat in Romania noul HTC One (M8)


Mihai Nodea            HTC a lansat ieri in Romania mult-asteptatul model HTC One® (M8). Noul smartphone, succesorul castigatorului a numeroase premii internationale HTC One (M7), este disponibil in retelele operatorilor de telecomunicatii – Orange Romania, Vodafone Romania si Cosmote Romania, si prin intermediul principalilor retaileri, inca din prima zi de lansare in Romania. HTC One® (M8) intra in oferta partenerilor incepand din 11 aprilie, in variantele de culoare Gunmetal Gray si Glacial Silver. HTC pune astfel oficial noul HTC One® (M8) la dispozitia fanilor din Romania din prima clipa, o abordare in premiera pentru prezenta pe piata locala.

 

Noul HTC One® (M8) impresioneaza prin designul spectaculos si performantele exceptionale. Smartphone-ul include cea mai noua versiune a interfetei HTC Sense™ 6 si Smart Sensor Hub, solutie care anticipeaza actiunile utilizatorului si foloseste functia de control Motion Launch™ pentru a simplificarea interactiunii cu telefonul. Noua tehnologie Duo Camera ajuta utilizatorii sa realizeze fotografii creative si sa le editeze cu efecte profesionale, iar HTC BoomSound™ stabileste noi standarde de calitate audio pentru un smartphone.

 

Mihai Nodea (foto), country manager pentru HTC in Romania si Moldova: „Suntem incantati sa lansam noul HTC One® (M8) in Romania si sa-l aducem in premiera in retelele operatorilor de telecomunicatii si in oferta partenerilor locali distribuitori de tehnologie din prima zi de la lansare. Succesorul celui mai bun smartphone din lume ridica stacheta si revolutioneaza prin designul impresionant, atat la interior, cat si la exterior, oferind o experienta smartphone inegalabila pe care utilizatorii au oportunitatea sa o incerce in cel mai scurt timp”.HTC One M8_PerLeft_GunMetal

 

Designul noului HTC One (M8) se remarca prin contururi curbate, mai subtiri, care asigura o aderenta mai buna a telefonului in palma si, in ansamblu, prin carcasa proiectata si construita din materiale durabile care incorporeaza armonios ecranul de 5 inch, cu afisaj full HD (1080p).

 

Noul HTC One (M8) este dotat cu un processor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 si este compatibil cu tehnologia 4G LTE. Smartphone-ul ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, 4.4 KitKat, si afiseaza o interfata noua HTC Sense™ 6, disponibila integrat, sau prin descarcarea unui upgrade din Google Play store. Redesenata de la zero, interfata Sense™ 6 este acum mai lizibila, mai usor de parcurs si ofera o experienta mai intuitiva de accesare, si va fi disponibila in variante cromatice personalizabile.

 

HTC One M8_PerLandscape_SilverNoul HTC One (M8) inoveaza totodata si din punctul de vedere al tehnologiilor mobile incorporate. Este primul smartphone din lume care imbina in premiera tehnologia Duo Camera, cu modulul ingenios HTC UltraPixel™, cu un blitz Dual Flash si cu inregistrare video Full HD (1080p) pentru obtinerea de imagini incredibile in toate conditiile de lumina si de capturi video de inalta calitate. Tehnologia foto HTC One (M8) ajuta utilizatorii sa surprinda portrete impresionante si sa adapteze focalizarea asupra imaginii cu functia UFocus™, care permite o evidentiere surprinzatoare a subiectului fotografiat.

 

Dotat cu cea mai recenta tehnologie HTC BoomSound™, noul HTC One (M8) creeaza o atmosfera audio imersiva prin sunetul puternic si de o claritate exceptionala, care surprinde un spectru generos de tonalitati, de la cele mai inalte, la cele de bass. Puterea sunetului este sporita cu 25% fata de predecesorul HTC One (M7), fara a compromite calitatea audio. HTC One (M8) dispune de doua difuzoare frontale (cu incinte audio regandite), dotate cu amplificatoare noi si profile software audio personalizabile pentru a defini cu fidelitate experienta sonora a utilizatorului.

 

HTC One M8_Gunmetal_SilverPrin noua interfata HTC Sense™ 6, modelul HTC One (M8) poate detecta pozitia telefonului in mediul inconjurator, prin intermediul unor senzori de miscare, iar utilizatorul poate interactiona astfel cu telefonul fara a fi necesara pornirea ecranului. Totodata, noul model dispune si de noua interfaţa HTC BlinkFeed™, mai intuitiva si usor de utilizat.

 

Inovatiile HTC nu se incheie aici. Noul HTC One (M8) impune un nou standard in ceea ce priveste durata de viata a bateriei, mai mare cu 40% fata de modelul optimizat pentru un consum foarte scazut de energie HTC One (M7). Bateria are o autonomie de 14 zile cand este incarcata la maximum, insa in modul de economisire a energiei sunt castigati timpi aditionali de utilizare a telefonului – 60 de ore in plus cand bateria este incarcata in proportie de 20%, 30 ore in plus cand bateria are 10% sau 15 ore in plus cand bateria este incarcata in proportie de 5%.

Bucuresti, Romania, 10 aprilie 2014HTC Romania

 

2 responses to “HTC a lansat in Romania noul HTC One (M8)

  1. Pingback: Cel mai elegant smartphone, noul HTC One (M8) in mana – hands-on | Z0ltan77

  2. Pingback: Am testat noul HTC One (M8) – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.