4 din 10 companii medii si mari au inclus mobilitatea in strategiile IT in 2013, tendinta se pastreaza si in 2014


Adrian Bodomoiu Wizrom small             Numarul companiilor medii si mari care au inclus mobilitatea in strategiile anuale de dezvoltare IT s-a dublat anul trecut fata de 2012, conform unui studiu realizat de Wizrom Software pe baza solicitarilor concrete de aplicatii primite de la clienti, companii medii si mari.

Este vorba de un esantion reprezentativ de 186 de firme, din totalul clientilor Wizrom, companii medii si mari, dintre care 43,1% au inclus aplicatii si module de mobilitate in planurile de dezvoltare IT pe 2013, fata de 21,3% in 2012.

„Managerii devin tot mai mobili si alaturi de ei, mare parte din structura organizatiilor, in special departamentele de vanzari. Patru din zece clienti au formulat anul trecut solicitari clare de adaptare a implementarilor la noua paradigma mobila, ceea ce-a facut, de exemplu, sa realizam o adaptare personalizata a solutiei ERP pentru platforme mobile”, a declarat Adrian Bodomoiu (foto), Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania. „Daca este sa ma uit la previziunile pe acest an, cred ca tendinta se va mentine si in 2014”

Adoptarea mobilitatii in strategiile IT inseamna nu numai implementarea de solutii specifice de mobilitate in vanzari si logistica, precum SFA sau WMS, ci include adaptarea oricaror solutii, inclusiv ERP, pentru a fi compatibile cu platformele mobile si a putea fi accesate de pe dispozitive mobile, precum telefoane inteligente sau tablete.

Explozia vanzarilor de telefoane inteligente (smartphone) de anul trecut, asa cum a fost semnalata de operatorii de telefonie mobila, s-a reflectat si in cererea de solutii mobile si acces mobil la solutiile accesate traditional din birou. Wizrom Software continua sa investeasca in tehnologie pentru a adapta solutiile la mobilitatea ceruta tot mai mult de catre companiile dinamice.

09 aprilie 2014Wizrom Software

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.