Samsung GALAXY S5 ajunge in magazinele din Romania cu promotii speciale pentru primii clienti


Samsung GALAXY S5           Samsung GALAXY S5, smartphone-ul creat si inspirat de oameni, conceput pentru a le oferi acestora inovatia esentiala in viata de zi cu zi, va ajunge in magazinele din Romania incepand de vineri, 11 aprilie.

 

Cu aceasta ocazie, Samsung Electronics Romania a pregatit promotii speciale in brand shop-ul companiei din AFI Palace Cotroceni. Astfel, vineri, incepand cu ora 11:11, primii 100 de cumparatori ai noului GALAXY S5 vor primi un pachet de accesorii in valoare de 400 lei, constand intr-un flip cover, un S view cover, un incarcator de masina si o casca Bluetooth. De asemenea, in paralel se va desfasura o competitie pentru utilizatori, in urma careia zece castigatori vor pleca acasa cu un telefon Samsung GALAXY S5 cadou.

 

Mihaela StanoiuCu totii am asteptat lansarea noului GALAXY S5 si suntem incantati de reactiile utilizatorilor. Pentru a le rasplati fidelitatea, Samsung vine si anul acesta cu promotii speciale pentru primii cumparatori. Pentru ca noul GALAXY S5 este un telefon creat si inspirat de oameni, ne dorim sa continuam sa inovam cu gandul la oameni si prin aceasta oferta speciala venita odata cu lansarea noului GALAXY S5 vrem sa le aratam recunoasterea noastra prin tot ceea ce facem si sa le oferim zi de zi o noua experienta creata special pentru ei”, a declarat Mihaela Stanoiu (foto), Marketing manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Bucuresti, 9 aprilie 2014 – Samsung Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.