Iepurasul de Pasti aduce clientilor COSMOTE Romania mai multe beneficii si reduceri


Cosmote1            Conversatiile lungi cu prietenii si familia din tara sau de peste hotare, impartasirea online a fotografiilor sau clipurilor cu momente speciale sunt astazi doar cateva din principalele modalitati de a pastra legatura cu cei dragi. Astfel, COSMOTE Romania vine cu o noua oferta promotionala pentru portofoliul de abonamente COSMOTE Free, cu mai multe minute nationale/internationale in Zona 1 si trafic de date inclus, alaturi de preturi speciale si reduceri pentru extraoptiunea Connect Mobile Free.

Clientii care aleg abonamentul COSMOTE Free L impreuna cu un telefon subventionat au toate beneficiile incluse in planul tarifar, nelimitat minute nationale/internationale in Zona 1, SMS-uri nationale, minute si SMS-uri in retea, trafic de date nelimitat (viteza scade dupa depasirea traficului recomandat), pentru numai 15 Euro/luna (TVA inclus). Abonatii care deja detin un telefon mobil si nu doresc unul nou vor beneficia de un pret special de 12,4 Euro/luna (TVA inclus) pentru primele 7 sau 14 luni, in functie de durata contractuala aleasa, de 12 sau, respectiv, 24 de luni. Dupa aceasta perioada, taxa lunara va fi de 15 Euro/luna (TVA inclus).

COSMOTE Free L include, de asemenea, 1 GB bonus pentru traficul de date recomandat, ajungand astfel la 2 GB pe luna pe durata contractuala initiala, in timp ce pretul lunar de 15 Euro (TVA inclus) ramane valabil si dupa aceasta perioada. Pentru a oferi utilizatorului o experienta imbunatatita, COSMOTE Free L include, de asemenea, trafic de date nelimitat in WhatsApp, dar si aplicatiile mobile RadarMe si Dolce Mobile TV.

Totodata, clientii noi si cei existenti, care isi activeaza sau reinnoiesc contractul alegand unul dintre abonamentele COSMOTE Free S sau COSMOTE Free M, vor beneficia de dublarea minutelor nationale si internationale in Zona 1 si a traficului de date inclus, alaturi de o reducere de 50% pentru extraoptiunea Connect Mobile Free. Noua oferta promotionala este disponibila doar pentru activari si reinnoiri contractuale pe planurile tarifare mentionate, impreuna cu extraoptiunea Connect Mobile Free cu perioada contractuala de 24 de luni.

Mai multe detalii despre oferta promotionala completa sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

Bucuresti, 8 Aprilie, 2014 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.