ABC Data stabileste un punct de distributie la Oradea, la doua luni de la intrarea directa pe piata locala


Sergiu Lujanschi, Director General ABC Data Romania            ABC Data Romania, subsidiara locala a celui mai mare distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, a stabilit un punct de distributie la Oradea, la doar doua luni de la intrarea directa pe piata autohtona. Astfel, produsele destinate pietei din Romania sunt livrate catre partenerii locali ai ABC Data în doar 24 de ore de la intrarea în tara.

 

„Depozitele din Polonia, aflate in Varsovia si Sosnowiec, asigura în prezent marfa pentru toate cele noua companii din Grup, din Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Lituania, Letonia, Estonia, Romania si Germania. Pe langa acestea, produsele din portofoliul nostru sunt distribuite prin intermediul departamentului de export si in alte 21 de tari, în functie de acordurile incheiate cu producatorii”, a explicat Sergiu Lujanschi (fot) , Director General ABC Data Romania. In total, grupul ABC Data opereaza in peste 30 de state, pe o piata ce insumeaza peste 170 de milioane de consumatori.Alexandru Gheorghiu,  Director Comercial ABC Data Romania

 

Transportul produselor se realizeaza de luni pana sambata, între depozitele din Polonia si sediile partenerilor locali. In functie de depozitul din care provin, acestea ajung în termen de 2 sau 3 zile la clienti, livrarile fiind efectuate chiar si în zilele de sambata.

 

„Livrarile se colecteaza la Oradea si de acolo pornesc catre partenerii nostri din toate regiunile geografice, ajungand în termen de 24 de ore, fie ca vorbim de Oradea, Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta sau Bucuresti”, a precizat Alexandru Gheorghiu (foto) , Director Comercial ABC Data Romania.

 

ABC Data intentioneaza sa înfiinteze un depozit si in Romania, astfel incat disponibilitatea celor peste 36.000 de produse din portofoliu sa creasca si timpul de livrare sa fie redus si mai mult.

Bucuresti, 8 aprilie 2014ABC Data Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.