Aplicatii Android educative


device-2014-04-07-083749            Recunosc ca desi personal sunt mare fan al tehnologiei nu sunt de acord cu utilizarea ei inca din varste fragede, si cu siguranta voi limita cat mai mult utilizarea tabletei sau altor dispozitive mobile in cazul copilului meu, preferand jucariile de tip LEGO si chiar cele de lemn, sau jocul in aer liber, dar putinul timp petrecut pe tableta as prefera sa foloseasca pe astfel de aplicatii educative cum sunt cele 2 prezentate mai jos.

Scrie-mi Numele ABC

Scrie-mi Numele ABC – Invata alfabetul si scrierea pentru copii il va ajuta pe copilul d-voastra sa scrie primele sale cuvinte.

Prin literele sale frumos trasate si colorate si imaginile vesele ce reprezinta cuvintele, aplicatia il va capta pe copilul d-voastra si il va ajuta in perfectionarea cunostintelor sale in arta scrierii.device-2014-04-07-083749

Scrie-mi Numele – ABC foloseste eficient interactiunea, literele reactionand la actiunile copilului d-voastra, iar un iepure animat simpatic il va incuraja in actiunile sale.

Prin cele mai bine de 100 de cuvinte incluse si cele doua modalitati de joc, Scrie-mi Numele – ABC va captiva orice copil si il va ajuta sa scrie mai corect si mai repede.

Aplicatia este complet localizata in limbile romana, engleza si spaniola si se poate descarca aici.

Numeste si Potriveste

Numeste si Potrivestedevice-2014-04-07-102132o alta aplicatie educativa, duce clasicul joc de memory la un nivel cu totul nou. In loc ca copilul d-voastra sa potriveasca doua carduri identice, acum el poate sa asocieze o imagine a unui animal sau a unui obiect cu cuvantul scris.

Jucandu-se, copilul dumneavoastra, indiferent ca este la gradinita, in primii ani de scoala sau este un copil cu cerinte educationale speciale va invata sa recunoasca forma scrisa a unora dintre cele mai des folosite cuvinte. Pentru a-l ajuta in identificare si asociere copilul d-voastra va auzi rostit clar cuvantul scris sau denumirea imaginii de pe card in momentul intoarcerii acestuia, iar atunci cand nu mai are nevoie de acest ajutor se poate dezactiva acest lucru.

Jocul vine cu 12 nivele de dificultate si cu 2 moduri de joc. Plansele contin de la 4 la 24 de carduri si se poate juca la un nivel constant sau in modul progresiv, in care se incepe de la plansa cu cele mai putine carduri si la finalizarea fiecareia plansa urmatoare contine din ce in ce mai multe perechi.

Jocul contine peste 100 de carduri reprezentand unele dintre cele mai uzuale cuvinte si notiuni.

Numeste si Potriveste este excelent pentru scolari, prescolari si copii de gradinita si se poate descarca aici.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.