Philips Cloud Base, noua statie de baza pentru activitati informatice in cloud pentru companii


Philips Cloud Base_1Compatibil cu orice monitor Philips de 19 si 29 inci, aceasta baza inteligenta conecteaza utilizatorii la infrastructura IT a organizatiei

MMD doreste sa eficientizeze infrastructura IT a organizatiilor cu ajutorul noului Philips Cloud Base. Utilizatorii ataseaza monitorul Philips la acesta statie de baza si se pot conecta la mediul Virtual Desktop Infrastucture (VDI) al organizatiei pentru a accesa aplicatii IT si informatii centralizate. Oferind flexibilitate si securitate, combinate cu calitate foarte buna de vizualizare a display-urilor Philips, Cloud Base poate fi cea mai inteligenta alegere IT pe care o organizatie o poate face.
Flexibilitate All-in-One
Philips Cloud Base aduce tehnologia VDI la indemana companiilor, oferind toate beneficiile in a mentine informatia si software-ul pe server si eliminand nevoia de desktop-uri individuale. Disponibil in doua versiuni, modelul SB4B1927VB pentru infrastructura VMware si SB4B1927CB pentru Citrix, Philips Cloud Base reprezinta un stand inteligent, ergonomic la care utilizatorii pot atasa orice monitor Philips din gamele S, P sau B cu diagonala intre 19 si 29 inci, conectand instantaneu desktop-ul cu sistemul VDI al companiei. Nu este necesar un PC sau un laptop separat, iar utilizatorii pot conecta un mouse si tastatura direct la baza.
Philips Cloud Base_2Cea mai usoara cale pentru a administra IT-ul
Cele mai mari beneficii ale VDI sunt eficienta costurilor companiei si securitatea si managementul usor pe care il ofera infrastructurii IT. Cu orice element in aria VDI coordonat de la un singur punct de administrare, managerii IT pot mentine sistemele in siguranta pentru intreg spatiul de lucru al organizatiei, si poate elimina pericolul software-ului periculos care poate intra in sistem. Toate informatiile sunt securizate in cloud, si sincronizate cu server-ul principal, pregatite pentru acces instant atunci cand utilizatorii lucreaza.
Usor de instalat si de administrat, Philips Cloud Base este o cale accesibila de a transforma un monitor intr-un mod de computing client zero: de vreme ce companiile pot folosi monitoarele Philips existente cu noua statie de baza, nu este nevoie de un hardware extern. Se conecteaza in Virtual Desktop Infrastructure pe care compania o are integrata deja. Reducerile potentiale sunt impresionante: companiile ce folosesc Philips Cloud Monitor Base pot scade costurile totale, reducand costurile de achizitii ale computerelor. O infrastructura IT cu tehnologie zero-client poate reduce pana la 80% din costurile de hardware si pana la 70% pentru mentenanta si suportul hardware.
Inca si mai mult, cu ajutorul unei variatii de conectivitati precum DVI Out dual pentru expansiune pe ecran dual, port pentru microfon , USB si LAN, caracteristicile SmartConnect ale Philips Cloud Base asigura ca unitatea este un instrument excelent de productivitate.

Noile Philips Cloud Base vor fi disponibile in Romania din luna mai. Modelul SB4B1927CB va fi disponibil la un pret de 1299 Lei iar modelul SB4B1927VB la un pret de 1799 Lei.

specificatiiBucuresti, 31 martie 2014 – MMD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.