Productivitate si divertisment din plin cu noul monitor WQHD de 34” de la AOC


u3477Pqu_front_to_right               AOC stabileste noi standarde pentru monitoarele sale de mari dimensiuni, cu noul model u3477Pqu. Monitorul WQHD de 86,7 cm (34”) a fost creat pentru utilizatorii care au nevoie de un ecran extins – de la iubitorii de filme, la cei care lucreaza cu mai multe ferestre în acelasi timp. Claritatea si detaliile uimitoare, alaturi de cele 1,07 miliarde de culori, permit afisarea în cea mai buna calitate a imaginilor high-resolution pe cei 4,95 milioane de pixeli ai ecranului UltraWide panoramic. Monitorul se mandreste cu o rezolutie impresionanta de 3440 x 1440 pixeli pe ecranul cu o suprafata de peste un sfert de metru patrat. Ratia de 21:9 ofera utilizatorilor posibilitatea sa vizioneze filmele preferate fara marginile negre de deasupra sau dedesubtul imaginii. Alaturi de iesirile USB 3.0 si DisplayPort, AOC u3477Pqu integreaza si un port HDMI cu functionalitate MHL, prin intermediul caruia monitorul poate duplica imaginea afisata pe smartphone sau tableta.

u3477Pqu_front

Redefinirea productivitatii

 

Graficienii, inginerii, analistii financiari sau orice alti profesionisti care lucreaza cu tabele de mari dimensiuni vor aprecia functiile noului monitor, special concepute pentru a oferi mai multa productivitate. Scrolling-ul nesfarsit sau schimbarile succesive intre ferestre pot fi date uitarii. Suprafata de 79,9 x 33,5 cm a ecranului – mai mult decat un sfert dintr-un metru patrat – poate afisa aproape patru pagini A4 alaturate sau poate urmari continutul de pe 16 videoclipuri de pe camerele de supraveghere, asezate unul langa altul, fara distorsionarea imaginii. La confortul din timpul vizionarii contribuie si o serie de functii software: “picture in picture” si “picture by picture” permit vizionarea simultana a imaginilor din diferite surse, iar Screen+ imparte ecranul in 4 cadrane ce pot afisa continut independent.

Mai mult, monitorul de 34” vine si cu o serie de caracteristici ce contribuie la o experienta de utilizare mai comoda, printr-o pozitie corecta in fata ecranului: ajustarea inaltimii cu 130 mm, inclinare si pivotare sau posibilitatea de montare pe un perete. De notat este si faptul ca monitorul are aceeasi greutate ca a unuia de 27”, astfel incat utilizatorii nu mai sunt limitati in ceea ce priveste suprafetele si spatiile pe care il pot amplasa.

u3477Pqu_front_to_right_soccer_design_400x275

Redefinirea divertismentului

 

Fiind cel mai mare monitor IPS de la AOC, modelul u3477Pqu dispune de un numar impresionant de 4,95 milioane de pixeli pe o diagonala de 86.7 cm (34”). Cel mai nou model AOC imbina senzatia oferita de un ecran de cinema cu functiile create pentru mai multa productivitate. Datorita aranjamentului Real 8-bit +FRC, acesta poate reproduce mai mult de 1 miliard de culori. Modelul de 34” ofera o rata de refresh de 60Hz si un timp de raspuns de 5ms, ceea ce il face potrivit chiar si pentru gaming.

Cu modelul u3477Pqu, AOC a imbunatatit asa-numita problema „Mura”, ce presupune afisarea unor umbre de forma unor nori pe ecranele monitoarelor. Integrand numeroase porturi, precum si un set de boxe de 3W, noul monitor AOC este ideal pentru a urmari filme ce necesita rezolutie superioara si sonorizare pe masura. In plus, design-ul minimalist permite utilizatorilor sa lipeasca mai multe monitoare, creand impresia unui singur ecran supradimensionat. Modelul dispune de un panou IPS de inalta calitate, ce ofera unghiuri de vizualizare de 178°, atat vertical, cat si orizontal si o luminozitate de 320 cd/m², pentru imagini clare chiar si in medii cu lumina ambientala puternica.

 

Performanta si sustenabilitate, intr-un singur pachet

 

Asa cum ne-au obisnuit pana acum, AOC a echipat si modelul u3477Pqu cu o multitudine de functii ce contribuie la economisirea de energie. Alaturi de numeroasele certificate de sustenabilitate, precum EnergyStar 6.0 si TCO 6.0, modelul dispune de software inteligent precum Eco Mode si e-Saver. Mai mult, modelul incorporeaza patru porturi USB, doua 2.0 si doua 3.0, alaturi de un DisplayPort ce asigura transmisiunea rapida a imaginilor. Pentru iubitorii sistemului de operare Android, portul HDMI include si functia MHL, prin intermediul careia continutul de pe tableta sau smartphone este afisat direct pe ecranul monitorului.

Amsterdam, 22 iulie 2014 – AOC

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.