Allview lanseaza doua noi smartphone-uri Dual Core de buget: A4 You si A5 Smiley


a4-you-Allview1         Allview  lanseaza astazi doua noi smartphone-uri Dual Core. Ambele device-uri ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, sunt dotate cu doua camere foto si ofera conectivitate 3G.
Cele doua smartphone-uri sunt disponibile in doua culori (alb si negru) vin la pachet cu seturi de capace colorate. In cazul smartphone-ului A4 You, cei care opteaza pentru modelul negru vor primi un capac portocaliu si unul albastru deschis, iar varianta alba vine la pachet cu un capac portocaliu si unul roz. A5 Smiley vine la pachet cu cate 3 capace: albastru deschis, roz si verde pentru modelul alb si galben, portocaliu si albastru deschis pentru modelul negru.

a5-smiley-Allview1
“Lansam astazi doua smartphone-uri din gama entry, usor de utilizat, cu design placut si interfata prietenoasa. Dotate cu toate functiile necesare pentru a naviga pe internet, a rula cele mai noi jocuri si a realiza fotografii, A4 You si A5 Smiley reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si achizitioneze primul smartphone”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.
Smartphone-ul A4 You are un display de 3,5 inch si este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1 Ghz pe 28 nm, care asigura o performanta optima cu un consum redus de energie. Memoria flash de 4GB este extensibila cu un card micro SD de pana la 32GB.

a5smileyAllview2
A5 Smiley are un display de 4 inch si este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1,3 Ghz pe 28 nm. Acesta este sustinut de un procesor grafic Mali 400 MP. Memoria flash de 4GB este extensibila cu un card micro SD de pana la 32GB. A5 Smiley are preinstalat softul de navigatie Sygic.
Ambele telefoane sunt dotate cu o camera foto principala de 3,2 MP cu led flash care ofera utilizatorilor o serie de functii utile precum detectare zambet, fotografiere panoramica, fotografiere continua, time lapse si cronometru automat. In partea frontala a device-urilor se afla o a doua camera foto, care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportrete.
Noile device-uri Allview pot fi achizitionate din magazinele partenere la pretul de 299 lei (A4 You), respectiv 399 lei (A5 Smiley).

Brasov, 27 martie 2014 – Allview

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.