Revista „Harap Alb continua” este acum disponibila gratuit clientilor Orange Young, prin aplicatia „Super Erou”


Harap-Alb continua          Revista Harap Alb continua, singura publicatie profesionista de benzi desenate din Romania, devine disponibila gratuit pentru clientii Orange Young, cu varste cuprinse intre 14 si 26 de ani, prin intermediul aplicatiei Super Erou, dezvoltata de Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicaţii online. In timp ce primul numar al revistei poate fi descarcat gratuit din App Store sau Play Store de catre oricine, urmatoarele patru numere ale Harap Alb continua sunt gratuite doar pentru clientii Orange Young.

 

Lansata in iunie 2013, aplicatia Super Erou este disponibila pentru iPad, iPhone si dispozitivele cu sistem de operare Android, oferindu-le fanilor legendarului erou posibilitatea de a fi la curent cu aventurile acestuia, dar si de a avea acces la mai multe titluri de banda desenata, printre care „Revista Comics”, „Toate panzele sus”, „DIM – Sarabanda in Golful Aden”, „Mila23”, „Elabuga” sau „Poveste despre eu”.

 

„Fiind o creatie 100% romaneasca, revista Harap Alb continua prezinta aventurile unor personaje inspirate din folclorul autohton, intr-un mod atractiv pentru generatiile mai tinere. In conceperea benzilor desenate ne concentram foarte mult pe calitatea continutului, in acest sens colaboram chiar cu un scriitor profesionist de scenarii SF. Ne bucura foarte mult faptul ca povestile rezultate vor ajunge la tot mai multi fani ai genului, prin aplicatia Super Erou”, a spus Mihai Ionascu, co-fondator si editor-sef al editurii HAC!BD, ce detine si publica revista Harap Alb continua.

 

Pe langa continutul revistei Harap Alb continua, cei interesati sa afle noutati si mai multe informatii despre procesul de realizare a revistei, pot urmari activitatea echipei editoriale prin intermediul paginii de Facebook, unde pana in prezent s-a format o comunitate de aproximativ 130.000 de fani.

Tot pentru cei pasionati de aventurile eroului, echipa Harap Alb continua a lansat o harta personalizata in Google Maps, prin care doritorii pot urmari drumul parcurs de personajele preferate in fiecare numar al revistei. Harta poate fi gasita la adresa http://harta.harapalbcontinua.ro.

In plus, revista Harap Alb continua va fi in curand disponibila si in limba engleza.

“Faptul ca revista Harap Alb continua va fi disponibila gratuit pentru clientii Orange sper ca va atrage mai multi romani catre lumea benzilor desenate. Aplicatia Super Erou functioneaza ca un marketplace clasic, prin urmare va oferi permanent continut nou cititorilor, atat din partea editurii noastre, cat si din partea altor edituri sau desenatori independenti”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.

Zitec detine 30% din editura HAC!BD, ce a publicat pana acum doua titluri: revista „Harap Alb continua” si „Ionita Tunsu” si pune la dispozitie platforma „Super Erou” pentru orice alta editura sau desenatori interesati sa-si monetizeze propriile benzi desenate.

Bucuresti, 26 martie 2014 – Zitec

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.