Pentru sedinte high-tech


基本 RGB

Big Pad, la a doua generatie

Recent, Sharp a lansat o serie mult asteptata. Este vorba de monitoarele tactile BIG PAD ajunse la a doua generație. Datorita solutiilor imbunatatite si a noilor solutii, monitoarele BIG PAD sunt printre cele mai ravnite dispozitive pentru reuniuni, conferinte, prelegeri, etc.

Din momentul introducerii lor pe piata, in 2012, monitoarele BIG PAD bucura de o popularitate mare printre clientii Sharp. Sunt dispozitive, care au transformat reuniunile, intalnirile, sau conferintele intr-un show multimedia interactiv si interesant, avand influenta nu numai asupra atractivitatii lor, dar in primul rand asupra eficientei acestora. Timp de doi ani am cautat o modalitate de a imbunatati monitoarele noastre BIG PAD si, in prezent, am creat modele de generație a doua.

Se deservesc mult mai usor si sunt mult mai prietenoase utilizatorului”, a declarat Christian Schwaiger, Vice Presedintele Sharp Visual Solutions Europe.

Noile monitoare BIG PAD sunt echipate cu solutii noi, astfel ca permit, printre altele, ca patru utilizatori sa scrie  simultan, sau permit schimbul de informatii cu persoanele care iau parte la sedinta de la distanta, ceea ce face ca Big Pad sa reprezinte solutia perfecta pentru munca de grup. Acest lucru mareste eficienta de lucru, care necesita date de la mai multi participanti. Sarcinile realizate prin folosirea unei table multimedia interactive sunt, de asemenea, efectuate mult mai bine si mai repede.

基本 RGBFunctiile cheie ale noilor BIG PAD-uri – Advanced Model:

 

Deservirea atingerii multipunct de catre mai multi utilizatori

Pentru a face posibila o cooperare, noile monitoare BIG PAD asigura posibilitatea unei scrieri in acelasi timp de catre patru utilizatori cu ajutorul stiloului electronic. Profilul fiecarui stilou electronic, precum si culoarea aleasa, sunt recunoscute independent. Ecranul noilor BIG PAD-uri a fost imbunatatit si a fost marita rezistenta la amprente, zgarieturi precum si reflexe de lumina. Poate identifica in acelasi timp zece puncte atinse.

Pentru a imbunatati modul de adnotare pe ecranele BIG PAD/urilor, stiloul electronic a fost echipat cu un senzor de apasare integrat, care ofera utilizatorului un control mai mare si precizie cand scrie un continut nou. Manipularea mai usoara este asigurata, de asemenea, de trei taste de comanda, incluzand tasta de parcurgere a paginilor inainte si inapoi.

Posibilitatea unei utilizari rapide

O pornire rapida inseamna, ca noile monitoare BIG PAD sunt gata pentru a fi utilizate imediat dupa conectare* – este o solutie perfecta pentru grupurile de lucratori care lucreaza in conditii care se schimba dinamic in reuniunile ad-hoc in situatii exceptionale.

Noile monitoare BIG PAD deservesc, de asemenea noul meniu al functiilor tactile, amplasate pe marginea din fata a ecranului, datorita caruia puteti schimba rapid sursa de semnal si puteti regla volumul cu ajutorul tastelor de pe dispozitiv sau telecomanda. Noile difuzoare frontale asigura un sunet mai clar.

 

Schimbul usor de date

Pentru a asigura o cooperare mai buna intre membrii echipei, indiferent de locul unde se gasesc in prezent, monitoarele BIG PAD fac posibil accesul la date intr-o forma usoara si fara a fi necesar cablul, folosind software-ul Touch Display Link 2.0. Software-ul face posibil accesul la toate informatiile dintre monitorul BIG PAD si tablet, calculator, alte birouri si localizari prin reteaua locala a firmei.

 

Numeroase porturi de conectare

Doua randuri de porturi de intrare care fac posibila conectarea monitorului BIG PAD la aproape toate dispozitivele audiovizuale sau la calculatoare.

Marimea ecranului

Monitoarele BIG PAD de a II-a Generatie vor fi oferite cu ecrane de 60 si 70 inch.

Disponibilitate

Monitorul BIG PAD Advanced Model va fi disponibil pe pietele europene incepand din aprilie 2014.

* Trecere din modul de asteptare (standby).

București, 5 martie 2014 Sharp Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.